Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem tudok palacsintát...

Miért nem tudok palacsintát sütni?

Figyelt kérdés
Olyan szerencsétlennek érzem magam :(Pedig az egyik legegyszerűbb kajáról van szó,de még ezt is elrontom,sőt még a pudingot is :( Mikor kiöntöm a palacsintát a sütőbe,lyukacsos,odaragad,nem tudom megfordítani és szakad összevissza és a végén nem marad más csak egy nagy vastag csomó.MIért van ez??
2011. nov. 28. 21:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél bele legalább egyel több tojást, úgy nem szakad, és kevesebb cukrot, ettől pedig kevésbé ég le.


Nem olyan egyszerű ám, gyakorlat teszi a mestert! :)


Olaj is kell minden egyes lap alá, lehet ezért ragad oda...

2011. nov. 28. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszi! De te mivel fordítod meg? Én mindennel próbáltam,de nem ment.Sokszor láttam filmekben,hogy földobják,hát én biztos nem tudnám.Nagy sütőlapáttal próbáltam..mivel érdemes?
2011. nov. 28. 21:42
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Na meg azt is tegyük hozzá hogy a palacsintasütő is fontos.ha rossz minőségűakkor csinálhatsz bármit, nem lesz jó.
2011. nov. 28. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/21 anonim ***** válasza:
milyen receptet használsz?
2011. nov. 28. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/21 anonim ***** válasza:

Én ilyennel fordítom, mint a kép bal oldalán lévő teflon "kanál":


[link]

2011. nov. 28. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 anonim ***** válasza:
nekem olyan receptem van hogy a tésztájába is kell olaj és én csak az első alá öntök pici olajat utána nem, nekem tefal-os palacsintasütőm van és az nagyon jó
2011. nov. 28. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/21 A kérdező kommentje:
Igen,én is ilyen teflonlapáttal próbáltam. Ezt a receptet néztem a neten:2db tojás,20 dkg liszt,3 dl tej, 1 dl szóda,késhegynyi só,kevés porcukor.
2011. nov. 28. 21:56
 8/21 anonim ***** válasza:

A pudingot hogy tudod elrontani???

1 cs pudingpor, 3 kanál cukor (nekem legalábbis ennyivel bőven bevált) és fél liter tej. Lassú tűzre teszed és kavargatod, amíg be nem sűrűsödik. Gyerekjáték!!

2011. nov. 28. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 anonim válasza:

Ugyan én sosem mérem, miből mennyit öntök össze, de így azt mondanám, nagyon kevés a szóda!

Én nem teszek bele cukrot egyáltalán (almát viszont igen, de ez a leragadás miatt haladó verzió).

És olajat teszek a tésztába

2011. nov. 28. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/21 A kérdező kommentje:
A pudingot azért rontom el,mert hiába kevergetem egy bögrébe és utána öntöm a tűzhelyen lévő edénybe,mégis csomós lesz.De észrevettem,hogy ez csak a csokisnál van,a karamellás,vaníliás,puncsos mindig sikerül.Nem értem a csokis miért nem.
2011. nov. 28. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!