Van, aki töltött már palacsintát, vagy kent meg májassal, vagy májkrémmel? Milyen?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 15:20
1/3 anonim válasza:
van húsos palacsinta. nem kell cukor a tésztájába...
2/3 anonim válasza:
Én már ettem, és finom volt. Volt egy palacsintás üzlet a Wesselényi utcában, Boszorkány volt a neve. Mindenféle palacsinta volt ott, húsos, májas, gombás, stb. Ezt hajtották négyszögletesre, és bepanirozva kisütötték. 2 db-ot adtak egy adagban, és tartár mártással tálalták. Jó volt.
3/3 anonim válasza:
Én nem teszek cukrot a tésztába, alapból így sütöm. Töltöttem már meg majonézzel+reszelt sajttal, sőt be is bundáztam, ki is sütöttem. Finom volt, de laktató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!