A palacsintát mivel szoktátok tölteni?
Túróval
Lekvárral
Vanília vagy csoki pudinggal
Cukrozott kakaóval
Létezik még a húsos-palacsinta is, én nem szoktam.
diós a kedvencem
vagy kakaós, fahéjas, lekváros, túrós, pudingos
sajtos-sonkás, juhtúrós...
a kedvencem az, amibe almaszeleteket sütök bele és fahéjas porcukorral szórom
a nagymamám kedvence a krumplihabos - a sós vízben főtt krumplit forrón megtöri, vajjal, tejjel, cukorral, vaníliás cukorral és 1 egész nyers tojással robotgéppel addig veri, míg egy habos, pillekönnyű krémet nem kap - a forró krumpliban a tojás megfő (mint a madártejben), gyorsan is kell dolgozni, nehogy kicsapódjon - de tényleg nagyon finom
kedvenceim:
nutellás
csokipudinggal megkenve, kókuszreszelékkel megszórva
baracklekvárral megkenve, fahéjjal megszórva
nyam-nyam
rumos diós krémmel, olvasztott csokival. olyan "gundeles":)
persze egyszerűbbel is, baracklekvár alap, aztán a citromhéjas-mazsolás-túrós.
aztán még keserű kakaóporos kristálycukorral, hú, nagyon finom.a kakaó felolvad a cukorban, de közben roszog is egy kicsit...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!