A palacsintát mivel szoktátok tölteni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 08:25
11/19 anonim válasza:
Már jó ideje nem csinálok édeset, csak sósat. Húsos palacsintát szoktam, vagy csirkemájjal töltött, rántott palacsintát.
12/19 anonim válasza:
1 csomag vaníliás pudingport a csomagon lévő leírás szerint megfőzök, és ha kihűlt, belereszelek 1 csomag gesztenyemasszát. Robotgéppel kicsit felhabosítom, és mehet a palacsintába. Rumos meggyet belekeverve még finomabb.
13/19 anonim válasza:
reszelt alma egy kis zsemlemorzsával cukor fahéj ízlés szerint
15/19 anonim válasza:
Én melegében üresen nagyon szeretem :)
Esetleg rácsorgatva kis mézes citromlevet...
17/19 anonim válasza:
Káposztás, olyan mint a káposztástészta káposztája, de a palacsintába töltöm.
18/19 anonim válasza:
én a rakottat szeretem a legjobban ... nyamm ...
19/19 anonim válasza:
Kristálycukrot összekeversz citromlével, hogy ne túl híg, se darabos (eu a kedvencem :)). Vagy darált cukrosdióval szórod meg és aztán még barack lekvárt is tehetsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!