Ha pundingal szeretnék megtölteni leveles tésztát, akkor kikeverős, vagy főzős pudingból kell készíteni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 15:56
1/3 anonim válasza:
mindegy, állagra ugyanaz, de én mindig főzőset használok, nekem jobb ízű. várd meg, míg egy picit megdermed, utána töltsd be a tésztába
2/3 anonim válasza:
Főzös. Úgy gondolom, az jobban bírja a sütést...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Én is a főzősre gondoltam. Nem tudom mi lenne a kikeverőssel. Lehet, hogy tesztként egy darab sütit megcsinálok kikeverőssel is.
2011. dec. 11. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!