Hogyan lehet a kalóriaszegény zöldséges rakott ételeket, pl. rakott káposzta, zaftossá tenni, zsír és sok tejföl nélkül?
Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 18:20
1/3 Krisz85 válasza:
sűrített paradicsommal, amiben nincs só és cukor, de főként cukor,
2/3 anonim válasza:
Pld. zsírszegény joghurttal, olyan zöldségekkel, amelyek sok levet engednek ( hagyma, gomba...), kefirrel, vízzel kikevert mustáros öntettel ( ha szereted a pikáns ízeket, akkor egy kis balzsamecettel megbolondítva)...
3/3 anonim válasza:
Gombával, az sok levet ereszt.
Nekem meg pont az a problémám, hogy mindig szaftos lesz, egyszerűen utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!