Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hós fiam ma reggel elég...

8hós fiam ma reggel elég hasmenéses szerűt rakott a pelusba. Tegnap a szokásos ételeket ette, semmi újat nem vezettem be! Tegnap előtt viszont először evett natúr joghurtot. Lehet hogy azért?

Figyelt kérdés
Én azt hittem hogy egy nap alatt kiürül a szervezetükből a kaja. És a székletébe volt ilyen nyúlós valami meg fehér darabkák! Ez normális?
2008. júl. 24. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:

nem-ez nem norm.széklet.a nyálkás-savanyú,büdöses széklet hasmenés jele.lehet virus,v kajától.irány a dokinéni

szia

2008. júl. 24. 11:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Ennyire komoly lenne? De mégis mitől?
2008. júl. 24. 14:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem megírni hogy most jön a 3.fogacskánk. Nem esetleg attól?
2008. júl. 24. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
az is lehet,csak akkor hagyományos kaki van.azért irtam ,h mik a tünetei a hasmenésnek,mert az más,mint a fogzással együtt járó gyakori széklet.mi most jöttünk ki belőle.diéta:ami fog: alma,krumplipüre,banán és körte-ill próbálj 2szer fél smecta port adni-ha hallgatsz rám-nekünk bevált-recept nélkül kapható.nekünk volt még itthon -az ázsiai nyaralás miatt.de ne aggódj-nem rota-virus,v ilyesmi.sztem nekünk a paradicsomtól volt
2008. júl. 24. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát rotavírus bizti nem mert azóta nem volt hasmenése. Köszi a tippeket!
2008. júl. 24. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!