Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek is sikerült benyalni...

Nektek is sikerült benyalni ezt a hányós-hasmenéses-nyavalyás járványt? Egyáltalán ez tényleg járvány?

Figyelt kérdés
Ez a valami ledöntötte a lábáról apukámat,aztán engem és pár órával később a 21 hónapos kisfiamat is.Mi ketten kedden betegedtünk meg (apukám még szombaton),csütörtökön és pénteken már senkinek nem volt semmi baja (leszámítva,hogy én még kicsit nehéznek éreztem a hasamat).Voltunk dokinál is csütörtökön,ő is úgy látta,hogy itt már nem lesz semmi baj...Erre ma megint egész délelőtt hányt a kicsi,és nekem is kiújult tegnap is és ma is a hasmenésem...A kicsinek mostanra (REMÉLEM!!!!) elmúlt a hányása,de most neki is hasmenése van...Nekem az a gyanúm,hogy csütörtökön az orvosi váróban visszafertőződtünk,mert a legtöbb gyerkőcöt ugyanezekkel a panaszokkal hozták.Ez lehetséges?

2011. nov. 12. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges szerintem. Mi múlt héten örököltük át a nyavalyát a szomszédtól. Egy hete szombaton teljesen kidőltem, hétfőn a Párom is. A baba valahogy átment rajta. Nem hányt, nem ment a hasa, viszont nagyon keveset evett és rengeteget ivott (saját magától inkább a vizet kérte mindig.) Előtte a szomszédékat (5 tagú család) három nap alatt ledöntötte. Végigsepert az egész családon. A párom után keddre a kollégája is kidőlt. Ez mi, ha nem járvány?
2011. nov. 12. 15:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi is a hétfőn voltunk emiatt orvosnál a kisfiammal.Azt mondta az orvos,hogy 1-2 napos vírus.Igaza van.Daedalonetta kúpot (remélem jól írtam le) kellett adni és normaflore-t vagy Pro+Kid port.Azt mondta ettől jobban lesz a kisfiam.Tanácsolta,hogy mi is igyuk a normaflore-t,hogy nehogy mi is elkapjuk,mert visszafertőzhetjük.

Jobban vagytok?Jobbulást!E.

2011. nov. 12. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi 2 hete kaptuk el, a gyerkőc a bölcsiből hozta haza, aztán én jöttem a sorban, apuka nagyjából megúszta. Én szenvedtem a legtöbbet :) szerencsére a kicsim viszonylag jól viselte, csak mivel koplaltatni kellett(doki mondta) sokat sírt, hogy éhes. De ha evett egy picit akkor rögtön kijött belőle :(
2011. nov. 12. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Hol van iyen járvány, az ország melyik részén? Nálunk még nem hallottam róla szerencsére.

Gyors gyógyulást kívánok nektek!

2011. nov. 12. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Hajdú-bihar megye.E.
2011. nov. 13. 12:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Budapest,XX.kerület...
2011. nov. 16. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Most már a lányom is. Békés megye
2011. nov. 17. 10:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én két éves lányom tegnap éjjel hányt sokszor, ma már nem, viszont 39,2 fokos láza lett...

XI.kerület

2011. nov. 19. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!