Tényleg ennyire egészségesen etetitek a gyereketeket?
még egyszer: a lekezelő stílusod és sznobizmusod miatt ugrottak neked az anyukák, nem azért, mert te (elgondolásod szerint) tökéletesen eteted a gyermekedet. hidd el, mindenki megtenné, ha futná rá. nettó 68ezres minimálbérből nem nagyon lehet felkészülni a babára, és nem adatik meg mindenkinek, hogy szép, ívelt karriert fusson be (családi háttér, kognitív képességek), és sikeres felnőtt legyen, mint te. igyekszik mindenki a tőle telhető legjobbat nyújtani.
ha pedig nem érted, hogy Lázárt abszolút nem a politika, hanem a citált mondata miatt hoztam fel, hááát... na mindegy, mondd csak tovább, hogy "ennyikehh", és csinálj magadnak a fb-on egy profilt "tökéletes mamika vagyok oszt csőőhh" névvel. :)
Sziasztok :) Őszintén nem értem, miért kell mindig mindenhol szélsőségekbe elmenni és egymás anyját szidni, amiért valaki így vagy úgy csinálja. Nekem fáj, ha más virslit ad a gyerekének? És ha nem ad? Nem fáj egyik se. És amúgy sztem nem csak vagy-vagy létezik.
Nekem egy lassan 17 hónapos fiam van, jó étvággyal eszik sokmindent. Van, ogy megveszem a jóképű bolti májpástétomot, van, hogy itthon nekiállok és itthon megcsinálom botmixerrel. Van, hogy veszek kekszet, van, hogy sütök itthon. Eszünk virslit, de párizsit nem veszek, senki nem szereti. Én szeretem a kakaót, de az édességeket kevésbé, a gyerek kiköpi a kakaót (nem mintha akkora tragédia lenne), de szívesen eszik néha kakaós jóreggeltet. Szaloncukrott kapott a múltkor a boltban egy beöltözött Mikulástól, megkóstolta, kiköpte. A brokkolit megeszi, a kelbimbót nem. Kap durumtésztát is meg hagyományosat is. Főzök rizst is, bulgurt is. Az apja csinált neki nyulat (ő megeszi, nekem a macska jut róla eszembe, szal no way, h én nyulat süssek), az is ízlett a gyereknek. A paradicsomot kétpofára falja, az uborkát szétdobálja. A pöttyös tejsütit szívesen megeszi, a túró rudit én egyem meg. Ha van kedvem megcsinálom a banános túrót, ha van kedve meg is eszi, de akkor sem szakad rám az ég, ha a boltban veszem meg, ahogy mondjuk a joghurtot is, mert nincs az az isten, hogy itthon oltogassak, vagy mit kell azzal csinálni. Pizzát ritkán rendelek, inkább csak ha baráti társaság van itt, de kapott már abból is egy-egy falatot, bár nem csavarodott rá, mert nehéz volt elrágnia.
Egyhez ragaszkodom, hogy Mekibe, Burger Kingbe nem szeretném vinni. Nem azért mert a hamburger az ördög műve, hanem mert hálistennek Budapesten számtalan normális igazi hamburgeres van, de szerintem egy 17 hónaposnál ez még nem annyira játszik, bőven ráér megismerkedni a street food kultúrával.
Egyszerűen csak arra szereznék rávilágítani, hogy teljesen fölösleges elmenni egy ilyen alpári szintig egy olyan kérdéskörnél, hogy ki mit ad a _saját_ gyerekének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!