Tényleg ennyire egészségesen etetitek a gyereketeket?
Ugyanazt eszi a gyerkőcöm, mint én. 14 hónapos.
Felvágottat, virslit szokott enni, túró rudit is, holnapi reggelije teszkós sajtkrémes rúd. De szoktam neki főzni zabkását, akkor én is azt eszem. Vagy tejbegrízt. De amúgy tényleg mindent eszik, szerencsés vagyok. Sütök sütit, kap abból is. Házi szalonna, kolbász mindig van itthon saját, de abból ritkán eszünk. Annyival próbálom jobbítani a kaját, hogy mittomén tk kekszet veszek neki (mikor van pénzem, akkor tk+cm kekszet). Inni csak vizet, abból viszont rengeteget. De tegnap a dédimamája pl. táblás csokival kínálta, evett két kockát. Vagy mostanság kapott 1-2 szaloncukrot ugye. Mandarint, narancsot, banánt is eszik, gyümölcsjoghurtot... tényleg nagyon vegyesen, de mindent.
Én nem szégyellem magam emiatt, nem vagyok rossz anya. Inkább az ország vezetése szégyellje magát, hogy ennyi gyes+csp-ből erre telik. Már mennék dolgozni, de sehol semmi munka... reméljük a legjobbakat.
Kellemes bécsi kirándulást és cukrászdázást kívánok az egyik válaszoló kisgyerekének. Sajnos nem ez az általános valóság ma Magyarországon, hanem az, hogy még mi is szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert minden nap van valami az asztalon.
Gondolom azért akarnak pénzt kérni a szakkörökért, mert a Klik nem ad külön a szükséges anyagokra. Természetesen a tanár pedig hobbiból tartja a szakkört, nem kap érte külön pótlékot. Hogy hülyeséget tanítanak - azt meg a kerettanterv szabályozza, ami "fentről" érkezik. Tanítana ő normális tankönyvből, de nem lehet.
Ezek vannak az életpályamodellért cserébe...
(bocs az OFF-ért)
"aki nem elég gazdag az ne szaporodjon"
Én ilyet nem írtam, állítsd le magad. Én azt írtam, az olyan ne csináljon gyereket, aki még rendes kaját se tud neki venni. Ki ne találd már, h én vagyok a nemnormális, amiért mi rendes háttérrel vállaltunk gyereket és rendes ételt adunk neki, nem teszkós sajtkrémet és társait. Te ülsz háttal a moziban, egy bécsi kirándulás nem ritkaság már az iskolákban és ciki lesz, ha csak a tied/tietek nem tud menni. Nem kell idekeverni a gyes+csp-ot, mert nem arra kell gyereket vállalni, jóhogy nem már azt állam fogja a gyerekedet etetni-itatni-iskoláztatni-gógyítani-kirándultatni, akkor neked mi dolgod?
A gyereknek a normális táplálék alanyi joga, ha nem tudod neki megadni, ami a fejlődéséhez kell, akkor nem kell gyereket vállalni. Olyan ez, ha nincs kertem, nem veszek nagy mozgásigényű kutyát és igen, elítélem, aki pici lakásban tartja.
Nem kell idekeverni a politikát, nem ez a téma, hanem az egészséges táplálkozás. Az, h nekem ugranak, csak azt jelenti, érzékeny pontjukra tapintottam, tehát ők is érzik, h igazam van, ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!