Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miért zavar sokakat az, ha...

Miért zavar sokakat az, ha valaki jobban odafigyel a babája táplálkozására?

Figyelt kérdés
Itt is van sok ilyen jellegű kérdés,és mondjuk többen leírják,hogy miket eszik a babájuk,gyümölcsöt,főzeléket,erre mindig jön valaki,aki meg már rántott húst meg minden hétvégén süteményt ad 8-9 hónapos gyereknek,és elkezd gúnyolódni a többieken. De nemcsak itt,hanem a való életben is tapasztalom ezt,hogy már szinte titokban kell tartani,ha pl nem adunk cukrozott ételt a babának,mert aki máshogy gondolkodik erről,az nem tudja megállni,hogy megjegyzéseket tegyen. Miért lenne már szinte szégyen,ha én erre oda akarok figyelni?
2014. júl. 25. 12:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hát ti adtátok így elő magatokat, hogy így odafigyelni meg úgy odafigyelni, nekem ebből ez jött le. Akkor ti semmi másról nem beszéltek, mint a NORMÁLISról, ugyanis én is így etettem a lányomat és így tartom normálisnak, de eszemben sincs méregetni a többiekkel, akik netán cukrot, csokit meg cukrozott üdítőt tömnek a gyerekeikbe, nem az én dolgom, ergo, ameddig nem az én gyerekemmel csinálják, addig engem nem érdekel.
2014. júl. 27. 15:39
 22/26 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj,de te nem tudsz figyelmesen olvasni. Le van írva értelmesen,hogy miről van szó. Mielőtt felkapod a vizet,és nekiállsz kötözködni,olvasd el normálisan a kérdést meg a kommenteket. És még az is le van írva érthetően,hogy miért foglalkozom ezzel:pont azért,mert aki nem "normálisan", ahogy fogalmazol,eteti a gyerekét,az tesz megjegyzéseket rám és másokra. Hát csupán ezért mertem ezzel foglalkozni. Te is csak kötözködni jöttél ide,ezek szerint.
2014. júl. 27. 18:40
 23/26 anonim ***** válasza:
Tényleg nem érted miről van szó. Nekünk sincsenek millióink és be kell osztani a pénzt, de falun lakok és sok mindent látok. Pl. a védőnőhöz megyünk és 1,5 éves lényomnak vittem kölesgolyót, másik anyuka nagy kókuszrúdat vett a 10 hónapos lányának és azt ette, majd leöblítette egy kis almalével. Na és mit hallok pár nap múlva ? Hogy mire vágok fel, könnyű nekem, mert van pénzem a divat ennivalókra. Semmi nem drágább két marék kölesgolyó, mint az almalé és a kókuszrúd. Sőt a másik baj az volt, hogy kínzom a gyereket, mert csak vizet itatok vele. Szomszádaink nagyon szegények, de nap mint nap látom, hogy 8 l szörpöt vagy bolero port készít el másnapra. 2 felnőtt és 2 gyerek részére, pedig ihatnának csap vizet és kicsit egészsésebb lenne. Jaj hát nem isza a gyerek, hogy is inná ha nem látja a szüleitől és fél éves korától issza löttyöket, ehhez szokott hozzá. Az ilyen emberek szólnak meg, pedig amiket ők esznek ISten bizony többe kerül, mint amit én gyerekemnek adok, de azt gondolják a napi édesség adag jár a gyereknek.
2014. júl. 28. 09:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az anyukák hiperérzékenyek, amikor a gyerekeikről van szó és furcsa mód, nincsennek tekintettel a másikra, pedig ugyanabban a cipőben járnak, ugyanaz nem esik jól nekik. Szerintem sok anyuka egyszerűen alultájékozott és egy másik anyuka tökéletesnek tűnő babaellátása egész egyszerűen irritálja őket. Az anyukák szeretnek hencegni, mit hogy csinálnak, az ő gyerekük már mit tud, stb. Őszintén szólva, én már alig várom, hogy kinőljünk ebből a korból és anyukatársaimmal ez már ne legyen téma (akkor is örültem, amikor végre már a szülés körülményeiről sem kellett beszélnem, mert "kinőttük" azt az időszakot végre). Én is kölesgolyózom, leszűrt, magam turmixolt gyümölcsital, semmi fehércukor, alkalmanként méz, hetente max 1 (cserpes) rudi, más édességet nem ismer. Fagyit nem kap, a gyümölcsöket szó szerint falja, s ha nápolyival vagy chips-el kínálják őt a játszótéren, udvariasan visszautasítom.
2014. aug. 6. 00:19
 25/26 anonim ***** válasza:
Na tessék...még egy kérdés aminek Hála egy rakás anyuka egymásnak ugrik! Gratulálok...Inkább annak tedd fel a kérdést, aki gonosz veled, mert nem eteted a gyereked azzal amivel más igen!
2014. aug. 13. 15:11
 26/26 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon egy rakás értelmetlen kérdés van,annak mindnek így nekiugrasz? Egyébként meg aki ezen besértődik,az csak saját magát minősíti vele,értelmes emberek meg értelmesen is meg tudják beszélni. Itt is csak egyetlen válaszoló állt neki kötözködni,nem egy rakás anyuka.
2014. aug. 14. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!