Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 4 hónapos babánál, aki eddig...

4 hónapos babánál, aki eddig csak anyatejes volt, de már kell tápszerpótlás, mikortól kezdhető a hozzátáplálás?

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Már elkezdheted pl almával.

Védőnőd nem mondta? Nekem mindig ő mondta mikor mit vezessek be, mikor kezdjem a hozzátáplálást.

2014. febr. 23. 20:46
 2/9 lcs ***** válasza:
simán kezdheted a hozzátáplálást, ahogy írta az első válaszoló, pl almával, azt szokták először javasolni. :) a védőnőknek van elvileg egy kis táblázatuk a hozzátáplásáról, kérdezz rá, hogy nálatok van e ilyen, mert abban le van írva hónapról hónapra, mikor mit érdemes bevezetni :)
2014. febr. 23. 21:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem mondta, mert még nem kérdeztem. :) Még nem tudja, hogy pótolnom kell, ma kezdtem egyébként a tápszert. Köszönöm a válaszokat! Így, hogy még csak most kezdtük, gondolom azért még várjak, hiszen még erre se tudom, mi lesz a reakció (Humana HA1).
2014. febr. 23. 21:43
 4/9 anonim válasza:
Bármikor elkezdheted..
2014. febr. 24. 09:35
 5/9 anonim válasza:
Az ajánlott idő az 5-6 hónapos kor, de ha később kezded, akkor sincs semmi baj! Gratula a babához! :D
2014. febr. 26. 07:57
 6/9 anonim válasza:
Az én kisfiam is 4hos.már 2hete adom neki az almát sárgarépát,készen kaphato,pürésitett gyümiket,és szokokat aztis csak ami 4hostol adhato,mivel ezek tartositoszer mentesek.De a friss a legjobb amit te csinálsz meg,a védönö is mondja ha megkérdezed.
2014. febr. 26. 12:10
 7/9 Józan Paraszt ***** válasza:
egyáltalán mért kell tápszer?Többször kell mellre rakni és be fog indulni az anyatej,csak a semmirevaló "védőnők"ezt ugye nem mondják,hanem:"tápszer kell neki!meg hozzátáplálás!"6 hónapig csak tej tej nekik semmi más.
2014. febr. 26. 14:24
 8/9 A kérdező kommentje:

Mivel nem tudok szoptatni, hanem fejek, és a ciklusom is össze-vissza van, csinálhatok bármit, nincs több tejem.

Köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 26. 14:34
 9/9 anonim válasza:
van egy ismerösöm akinek el ment a teje,de sokszor cicire rakta 10 perc féloránként,és vissza jött a teje,meg tejszaporito teját ivott,de mostmár ö is tápozik mivel a 4hos.kislánya tejérzékeny lett.Én is voltam igy nagyon sokszor cicizett,Ha igy alakult,h tápozod,nembaj,a hozzá táplálást én pl csak két szopi közt adom elejébe párkis kanálnyit,naponta egyszer,szereti öket.
2014. febr. 26. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!