Hozzátáplálás és folyadék?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy ha elkezdem a hozzátáplálást anyatejes babánál, akkor elég továbbra is az anyatej folyadéknak, vagy ilyenkor kell már pici vizet vagy esetleg teát is adni a babának? Illetve hogyan kerüljem el, hogy ne legyen a babának székrekedése?2014. febr. 21. 11:47
1/1 anonim válasza:
A hozzátáplálás elején almapépet adsz majd banánt, ezek mind nagyon fogják a pociját és lehet székrekedése, az enyémnek is volt. Gyógyszertárban kaphatsz rá Laevolac szirupot vagy szilvás bébiételt vehetsz, ha enyhébb. Az elején én nem nagyon adtam folyadékot, mert mindig szopizott utána. De ha nehezebben kakil, akkor jó ha adsz. Ha meleg van, vagy száraz a levegő, akkor is kell a folyadék. De leginkább akkor kezdett inni a fiam, mikor a főzelékeket kezdte enni. Én csak vízzel kínálom, ha meg van fázva, akkor teával. Üdítőt nem adok elvből, csak ünnepnapon és akkor is csak evés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!