Hozzátáplálás, szorulás?
Figyelt kérdés
Aki hasonló cipőben jár-járt, kérem adjon tanácsot!Kb. 3 hete táplálunk hozzá, fél éves a babám. Eleinte semmi gond nem volt, napi 2 kaki( még szopik, de kevés a tej )is volt. 1-2 hete azonban nagyon szorulásos, 3 napban 1x kakil, szenvedve, hőmérővel segítek neki. Cukros kamillateát próbálok neki adni, rostos gyümiket ( ezeket szivesen fogadja, az új kajákkal nincs baj) de nem segít! Sztem kevés a folyadék bevitele,de nem fogadja el a cumit, kispohárból a fele mellé megy....!Próbálom naponta többször a cumit, de nem veszi el( edig 3 hónapig fejtem neki, és ebből evett, vagyis ismeri...)mit tegyek?Milyen székletlazító praktika van még? Krumplit napok óta nem kapott, most a sinlaccal próbálkozom...!2014. febr. 16. 08:06
1/4 anonim válasza:
Mivel táplálsz hozzá? Az én lányomnak a reszelt almától lett nagyon szorulása.
2/4 A kérdező kommentje:
Már szinte mindennel....igaz, az alma elég sűrűn terítéken van, de meg szoktam párolni! Krumplit napok óta nem kap, répát sem, mostanában rizs volt vagy sinlac a sűrítőanyag, de ezektől is szorulása van. Ha sütőtököt kapott anyatejjel, vagy céklát, akkor is szorulása volt!Sajnos a barackféléket nem szívesen veszi el, csak ha almával keverem!Szerintem a folyadékbevitel a kevés, de nagyon nehéz kispoharazni, a cumit meg nem veszi el..:(
2014. febr. 16. 11:15
3/4 anonim válasza:
pedig a hippnek van őszibarack nektár itala, attól az én fiam le sem írom,hogy milyen adagot produkált :) valamilyen nagyon rostos ital kellene neki, mint ez a nektár
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, adtam neki, bár univereset...de sajna csak pohárból fogadja el a pótlást, nem tudom cumiztatni, szörnyű! A fele mellé megy, kiköpi.....nem tudom hogy kell megtanítani újból, h elvegye a cumit ( 3 hónapig abból evett )és normális mennyiséget igyon!Vettem még Mira babavizet, azzal is próbálkozom!
2014. febr. 17. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!