Hozzátáplálás megkezdésénél kb. mennyivel csökken a babák heti súlygyarapodása?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtük, és hallottam, hogy le fog lassulni a hízás, de kíváncsi vagyok, hogy nagyjából kinél mennyivel lassult. Eddig min. 150-et hízott hetente, most csak 90-et, nem esek miatta kétségbe, mert tudom, hogy ez így teljesen normális, de hogy legyen mihez viszonyítanom, hogy mi az ami még belefér, írnátok konkrét számokat? Előre is köszönöm.2014. febr. 15. 21:31
1/1 anonim válasza:
Én csak havi szinten tudom, fiam 600 g körül hízott eddig, és kb. 3 cm-t nőtt havonta. Most valamivel több, min 200 g, és másfél cm volt a gyarapodása, egy bő hónapja eszik gyümölcsöt, 3 hete zöldséget. Kevesebbet szopik, mint előtte.
Egyébként teljesen jó súlya van, azt mondták, rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!