Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek megfelelő a...

Szerintetek megfelelő a súlygyarapodása?

Figyelt kérdés
A kisbabám 5 hónapos és 7 kg. 2880 g-al született, 2790-el hoztam haza a kórházból. Szerintetek rendben van így a súlya? Nem hízott túl sokat? Csak anyatejes.
2013. aug. 28. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem megfelelő, igen
2013. aug. 28. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Az enyém 3,5 kg-val született, 8 hósan volt 7 kg-os. Más ütemben fejlődnek. Gondolom jártok havonta ellenőrzésre, a doki biztosan szólt volna, ha gond lenne.
2013. aug. 28. 15:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, a védőnő megjegyezte, hogy kb. egy fél éves súlyával egyenlő a súlya, de ehhez nem fűzött több kommentárt. Holnap megyünk újra.
2013. aug. 28. 15:21
 4/4 f_linda válasza:

Szia! Erre csak annyit, hogy nincs két egyforma baba! :)

Az mi Picikénk 3450g-al született, már a kórházban kétszeresét ette az idősebb babáknál... :) 3460-al hoztam haza... Ma vagyunk 4 hetesek, és a tegnap esti súlyunk 4,28 kg volt! :) Mi sem leszünk kisebbek, mint Ti most! :D

2013. aug. 29. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!