Aggódom. Nem megfelelő a babám súlygyarapodása?
A kisfiam anyatejes.
4130 g-mal született. Nagyon visszaesett a súlya 3770 g-ra.
3900 g 2 hetesen
4130 g 4 hetesen
4280 g 5 hét
4380 g 6 hét
Nagyon aggódom e miatt, naponta kb 8x eszik. Sűrűbben szopizik az hasmenést idéz nála elő.Már próbáltam, és így minden pelus csurdultig volt kakival.
Mit csináljak, hogy nagyobb súlygyarapodást érjünk el?
Úgy látom 100-akat hízik hetente, nincs azzal semmi baj :)
De nemsokára úgyis mentek dokihoz, majd ő megnyugtat rendesen :)
Miért kell nagyobb súlygyarapodást elérni?
Nem hízókúra--- ne haragudj, én nem tudtam szoptatni, fejtem, ittam minden sz.rt, hogy több legyen, mindkét gyerekkel elkínlódtam így 4 hónapos koráig, és próbálom feldolgozni, hogy nem ment.
De amikor ilyet olvasok, hogy egy teljesen normális hízású babánál a szoptató anyuka problémákat gyárt magának, mindig elfüstöl az agyam.
Mégis szerinted mennyit kellene híznia? hadd szopizzon amennyit akar,hadd hízzon, amennyit akar. Ha meg kisgömböc lesz, az lesz a bajod, aztán teszed fel a kérdést, hogy micsoda dolog, hogy lekövérezték meg lehurkásozták a babádat...
Tessék örülni neki, hogy anyatejes, szopik és HÍZIK!!!nem hülyeségeken agyalni!
Köszönöm a válaszokat.
17:20-as nem szoktam magamnak felesleges problémákat gyártani, de a gyerekorvos hozta rám a frászt, hogy egy hónapban a gyereknek 700 g-ot kellene híznia az enyém meg csak 350 g-ot hízott! Te nem aggódnál?
Mindnyájan aggódunk, Anyukák vagyunk.
Szerintem nincs olyan, hogy 700g-t KELL hízni egy babának. Amúgy ez a 350 hogy jött ki Neked?
Meg most voltak/vannak a baromi melegek, nekem se volt/van sok kedvem enni :S
Nem stagnál, gyarapszik, ha van elég pisis és kakis pelus, nyugodt a Baba, akkor minden rendben, próbálj megnyugodni!
2.
Nem,ezen pont nem aggódtam, de köszi a lepontozást.
Amíg nem fogyott a gyerekem (megjegyzem egyik sem fogyott) addig feleslegesnek láttam aggódni. Egyébként az én gyerekeim is max 400 gr-t híztak per hó, nekem a gyerekorvos azt mondta, ennyi elég. Alsó határ, de elég.
Tényleg nem értem, ezen miért kell görcsölni, nyugodtan pontozz le megint, de amíg a baba nem ordít naphosszat, nincsen semmi látható baja, miért kellene aggódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!