Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mit és mennyit adhatok szerint...

Mit és mennyit adhatok szerintetek a lányomnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan gondom lenne, hogy van egy 2 hónapos kislányom és kiderült, hogy nem felel meg neki a tápszer, nem lakik jól vele. A védőnő azt mondta, hogy szépen lassan térjünk át a bébi ételekre, főzelékekre, de mikor megkérdeztem, hogy mit és mennyit adhatok neki, azt mondta fogalma sincs.

Most tápszerből 180 ml- t eszik meg, szerintetek mennyi bébiétellel lakik jól? Első babám és a családban sem volt hasonló eset, nem tudom, hogy mit kéne tennem.

2013. okt. 8. 11:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
ráadásul már egy jó pár hete nem is alszik nappal csak egyszer vagy kétszer 20 percet, bármit csinálhatok, és délutánra már olyan nyűgös, hogy nem lehet vele bírni, sír egész estig, aztán olyan 8 körül nagy nehézségek árán elalszik, de éjjel is többször felriad, alig alszik valamit.
2013. okt. 8. 12:15
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem allergiás valamire, és az bántja a hasát. Mindenképp keress másik orvost és védőnőt, ha nem foglalkoznak a problémáddal. Mi az hogy egy védőnő nem tudja mit lehet hozzátáplálásnál adni???? Az enyém még táblázatot is adott.
2013. okt. 8. 12:20
 13/23 A kérdező kommentje:
a költözésünk előtt nekem is nagyon jó védőnőm volt, de őt már nem hívogathatom, teljesen más megye, nem az ő gondja.
2013. okt. 8. 12:25
 14/23 anonim ***** válasza:
Èn is költöztem de szivesen segitett a règi vèdőno is...hivd csak fel...
2013. okt. 8. 12:37
 15/23 anonim ***** válasza:

Hát elég tökorrú a védőnőd...szó se róla. Inkább segítettek volna téged anyatejhez jutni, mint a bébiételt ajánlják.

Keresd meg bátran a régi védőnődet. Ha az a normálisabb kategória, akkor megye ide vagy oda, segíteni fog. Esetleg vegyél Sinlac-ot, és tegyél a tápszerébe, hátha az jobban telíti.

Bár, őszintén megmondva, nekem ez az egész dolog nem tetszik. Mi az, hogy nem lakik jól, és bébikaja.....Ennyire nem lehet felelőtlen egy doki, hogy erre ne lépjen valamit. Nem lehet másik orvost választani?

2013. okt. 8. 14:15
 16/23 A kérdező kommentje:
az a vicc, hogy az egész városban ennek a gyerekorvosnak van a legjobb híre...nekem is ő volt az orvosom, mikor kicsi voltam. Szerintem a korral hülyült meg vagy nem tudom, anyu szerint nem volt régen ilyen.
2013. okt. 8. 14:32
 17/23 A kérdező kommentje:
az alvására nincs valami ötletetek?
2013. okt. 8. 14:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azért sír, mert éhes. Ha éhes lenne nem 30 milit enne. Egy kisbaba ezer más dolog miatt sírhat az éhségen kívül.
2013. okt. 8. 14:35
 19/23 anonim ***** válasza:

Alvás:

levegőn nem alszik többet? Esetleg ha ölbe veszed, vagy kenguruba teszed és úgy mész ki sétálni? Mifelénk szépen süt a nap, biztos jót tenne neki is. Nem kertes házban laktok? Én tavaly órákat ültem a hintaágyban napsütésben,kezemben a fiammal, olyan jókat aludt.

2013. okt. 8. 14:37
 20/23 A kérdező kommentje:
panelban lakunk, de minden délelőtt sétálunk egy nagyot, leülök a közeli tónál, mikor nagy nehezen elalszik, netezek a telefonomon, de így is csak max egy órát alszik.
2013. okt. 8. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!