Mit és mennyit adhatok szerintetek a lányomnak?
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy van egy 2 hónapos kislányom és kiderült, hogy nem felel meg neki a tápszer, nem lakik jól vele. A védőnő azt mondta, hogy szépen lassan térjünk át a bébi ételekre, főzelékekre, de mikor megkérdeztem, hogy mit és mennyit adhatok neki, azt mondta fogalma sincs.
Most tápszerből 180 ml- t eszik meg, szerintetek mennyi bébiétellel lakik jól? Első babám és a családban sem volt hasonló eset, nem tudom, hogy mit kéne tennem.
Hát elég tökorrú a védőnőd...szó se róla. Inkább segítettek volna téged anyatejhez jutni, mint a bébiételt ajánlják.
Keresd meg bátran a régi védőnődet. Ha az a normálisabb kategória, akkor megye ide vagy oda, segíteni fog. Esetleg vegyél Sinlac-ot, és tegyél a tápszerébe, hátha az jobban telíti.
Bár, őszintén megmondva, nekem ez az egész dolog nem tetszik. Mi az, hogy nem lakik jól, és bébikaja.....Ennyire nem lehet felelőtlen egy doki, hogy erre ne lépjen valamit. Nem lehet másik orvost választani?
Alvás:
levegőn nem alszik többet? Esetleg ha ölbe veszed, vagy kenguruba teszed és úgy mész ki sétálni? Mifelénk szépen süt a nap, biztos jót tenne neki is. Nem kertes házban laktok? Én tavaly órákat ültem a hintaágyban napsütésben,kezemben a fiammal, olyan jókat aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!