Mit és mennyit adhatok szerintetek a lányomnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy van egy 2 hónapos kislányom és kiderült, hogy nem felel meg neki a tápszer, nem lakik jól vele. A védőnő azt mondta, hogy szépen lassan térjünk át a bébi ételekre, főzelékekre, de mikor megkérdeztem, hogy mit és mennyit adhatok neki, azt mondta fogalma sincs.
Most tápszerből 180 ml- t eszik meg, szerintetek mennyi bébiétellel lakik jól? Első babám és a családban sem volt hasonló eset, nem tudom, hogy mit kéne tennem.
2013. okt. 8. 11:30
1/23 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni, hogy nincs egy csepp tejem se...
2013. okt. 8. 11:33
2/23 anonim válasza:
4 hónapos korig csak tápszert kaphat. Ha nem jó, amit most kap, akkor beszéld meg a gyerekorvossal, hogy írjon fel másikat. Ha a védőnőd meg ilyen tudatlan, akkor a helyedben minden szavát (más témában is) fenntartással kezelném.
3/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy elkellene kezdenetek a hozzataplalast. Az én lányom 4 hónaposan kapott 1-2 kanál gyümölcslevet, majd pépet, de ez sem volt idoben jo megoldas, bar a problemankat 100%-ban megszüntette. Szerintem térj at másmilyen tapszerre, akar tobbet is próbáljátok ki. Ott a sunlac, az eleg sűrűre készíthető. Nem gondolnám, hogy a vedonod toppon van es eleg ertelmes a szakmájához. Valamint, a gyerekorvossal sem arra a konzultalnod, mar csak az eletkor/sulygyarapodas miatt..
4/23 anonim válasza:
A Sinlac is csak 4 hónapos kortól adható.
5/23 A kérdező kommentje:
beszéltem a gyerekorvosommal, de ő is azt mondta, hogy lassan lehet próbálkozni...igazából nálunk ez az egész rendszer elég érdekes, a védőnőtől tudsz kérdezni, a doktornő beesik a rendelési idő vége felé, gyorsan megcsinálja a kötelező vizsgálatokat, beadja az oltásokat és azzal a lendülettel távozik is. Mondtam neki, hogy beszélni szeretnék vele erről, de csak félig figyel az emberre, aztán közli, hogy nem ér rá, siet, beszéljem meg a védőnővel a többit...arra lettem volna kíváncsi, hogy más is került- e már ilyen helyzetbe, nem kell átharapni a torkom...
2013. okt. 8. 11:44
6/23 anonim válasza:
Szerintem senki nem harapta át a torkod. A védőnődről mondtunk rossz véleményt, neked csak segíteni szerettünk volna.
7/23 anonim válasza:
próbálj meg áttérni másik tápszerre, van akinek sajnos ki kell kísérleteznie, hogy melyik válik be
8/23 anonim válasza:
Egyébként mi a konkrét probléma? Miből gondolod, hogy nem elég neki a tápszer? Sír a 180 mili után is? Hányszor eszik 24 óra alatt? Mennyi a születési és a mostani súlya? Milyen fajta tápszert kap?
9/23 A kérdező kommentje:
az a probléma, hogy egy óra múlva megint sír, hogy éhes és ugyan olyan mohón eszik, de 30- 40 ml- nél több nem fér le neki, aztán meg sír, mert fáj a hasa. A 23. tápszert próbáltuk, de vagy kiütéses lett, vagy nem tudott aludni a hasfájástól, úgy sírt a fájdalomtól, hogy nem vett levegőt és bele lilult. A LACTOGEN HARMONY tápszertől nincs semmi panasza az éhségen kívül. minden órában tudna enni egy kicsit, de megfájdul a hasa.
2013. okt. 8. 12:10
10/23 A kérdező kommentje:
de egyszerre 180 ml- nél többet nem tud megenni.
2013. okt. 8. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!