Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 8 hónapos a babám, kapott már...

8 hónapos a babám, kapott már tojásos főt tésztás ételek és krémtúrót is, sokszor kap az énfőztemből.. tejet mikor kéne megprobálni szerintetek? És epres/málnás kubu püré? Tojásrántotta?

Figyelt kérdés

dec. 29. 16:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
24%

#20 Én meg felnőttként is eszek kubu pürét tízóraira. A fornettiről szoktam át a kubu pürére korpovit kekszel, ha nem tudtam magammal gyümölcsöt vinni, úgy 4 éve, még jóval gyerek előtt. Azért abban remélem egyetértünk, hogy a fornettitől minőségi javulás...

Ha a blw elveit nézzük akkor az én gyerekem kaphat kubut, ha én is azt eszem, nem? És nem kaphat lazacot, mert azt én nem szeretem és nem eszek, igaz? :D

dec. 30. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!