8 hónapos babának napi hányszor kell kanalas ételt adni és az hany gramm legyen?
Huh...
Nincs ilyen, hogy _hányszor kell_. Azt sem tudjuk ennyiből, hogy mikor kezdtétek, hol tart a hozzátáplálásban, hogyan csináltátok eddig.
Másrészt meg annak végképp semmi értelme, hogy "hány gramm legyen". Annyi, amennyit megeszik. Annyinak örülj, de nagyon.
Tekintve hogy liba módjára megtömni nem tudod.
Sosem kell lemérni. Nem is tudom, miért jutott eszedbe.
1 éves korig kóstoltatás van, HOZZÁtáplálás. Vagyis anyatej vags tápszer MELLÉ kap ételt a baba. Nem mennyiséget,hanem belekóstol csak.
Azt hogy méred le?
Barátnőm 8 hónaposa semmit nem hajlandó enni, csak cici.
Az én 8hónaposommal meg 4 étkezést kiváltottunk már, úgy imád enni. Az életbe nem mértem még kb sem, mennyit eszik
A nagyobb gyerekem 8 hónaposan kb ránézett csak a kajára, esetleg szétkente az etetőben. Ő 3 évesen is fényevő perpill (kivéve persze a vajas kifli meg társai, azok elég szépen csúsznak).
A kicsi most 8 hónapos pont, ő lazán betol egy fél vajas kiflit reggelire uborkával vagy egy egész nektarint uzsira. És utána még néz rám elégedetten kalimpálva, hogy ő benyalna utána valamit extrában (de azért jellemzően egy nektarin után már ő is inkább csak játszik, bár volt már, hogy meglepett, és még egy sárgabarackot is eltüntetett). Szóval a két gyerek, bár a hozzátáplálás ideje, módja, minden ugyanaz, teljesen másképp kezeli a dolgot. Így hát én is azokhoz csatlakozom, akik azt mondják, hogy nincs ilyen, hogy "kell". Amennyit elfogad. Amennyi jól esik neki. Az meg, hogy egy 8 hónapos baba vaskos... Majd kinövi, biztosan nem a zöldségektől hurkásodik.
Úgy emlékszem akkor 1 db 190 grammos bébiételt evett meg. Én méregetős vagyok, kövezzetek meg, de szerintem ez is babafüggő.
Az enyém sose szólt ha éhes, de bármennyit adtam elfogadta, kipróbáltam.
Most 11 hónaposan már jelzi ha kér még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!