Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 8 hónapos a babám, kapott már...

8 hónapos a babám, kapott már tojásos főt tésztás ételek és krémtúrót is, sokszor kap az énfőztemből.. tejet mikor kéne megprobálni szerintetek? És epres/málnás kubu püré? Tojásrántotta?

Figyelt kérdés

dec. 29. 16:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
40%
Még szopik?
dec. 29. 16:33
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Ilyenkor már kapott a fiam gyümölcs+ tej turmixot.
dec. 29. 16:34
 3/21 anonim ***** válasza:
91%

Tejet ivasra en csak 1 eves kora utan adtam, bar nem kellett neki soha, nem szereti.

Tejtermeket es mindent mast 6 honapos kortol folyamatosan kapott.

Rantottat 6,5 honaposan eloszor,meg epret is, szezonja volt pont.

dec. 29. 16:58
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem szopik, tápszeres baba az elejétől.
dec. 29. 16:58
 5/21 A kérdező kommentje:
És milyen tejet adtatok először és hogyan?
dec. 29. 16:59
 6/21 A kérdező kommentje:
Ha a krémtúrótól nem volt semmmi allergiás reakció a többi tejfélétől lehet még?
dec. 29. 17:00
 7/21 anonim ***** válasza:
15%
Nyers tejet 1 éves kora után, sőt inkább 1,5. De én 1 éves kora előtt semmilyen mű,mesterséges dolgot nem adok. Annyira keveset esznek,hogy házi dolgokkal bőven el lehet őket látni.
dec. 29. 17:04
 8/21 anonim ***** válasza:
10%

7-es, nyers tejet egyáltalán nem szabad gyereknek adni.

Az én gyerekem 8 hònaposan mèg csak gyümölcsöt kóstolgatot. 8 és fél hónaposan egy kanál borsófőzelèk (tej is volt benne) után kipöttyösödött másnapra. Nem biztos, hogy attól volt, de èn kb 10 hónapos koráig nem adtam neki újra tejeset.

dec. 29. 17:25
 9/21 anonim ***** válasza:
82%

8hónaposan főzelékbe, gyümölcs turmixba bőven kapott már tejet. Kubupüréket is.

Rántottát emlékszem 7 hónaposan

dec. 29. 17:29
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
8as, neked mi a nyes tej? Mert nálunk ez a sima bolti tej megfelelője,amit a boltból veszünk. Azt bölcsiben is adják már a gyereknek.
dec. 29. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!