8 hónapos a babám, kapott már tojásos főt tésztás ételek és krémtúrót is, sokszor kap az énfőztemből.. tejet mikor kéne megprobálni szerintetek? És epres/málnás kubu püré? Tojásrántotta?
Figyelt kérdés
dec. 29. 16:23
2/21 anonim válasza:
Ilyenkor már kapott a fiam gyümölcs+ tej turmixot.
3/21 anonim válasza:
Tejet ivasra en csak 1 eves kora utan adtam, bar nem kellett neki soha, nem szereti.
Tejtermeket es mindent mast 6 honapos kortol folyamatosan kapott.
Rantottat 6,5 honaposan eloszor,meg epret is, szezonja volt pont.
4/21 A kérdező kommentje:
Nem szopik, tápszeres baba az elejétől.
dec. 29. 16:58
5/21 A kérdező kommentje:
És milyen tejet adtatok először és hogyan?
dec. 29. 16:59
6/21 A kérdező kommentje:
Ha a krémtúrótól nem volt semmmi allergiás reakció a többi tejfélétől lehet még?
dec. 29. 17:00
7/21 anonim válasza:
Nyers tejet 1 éves kora után, sőt inkább 1,5. De én 1 éves kora előtt semmilyen mű,mesterséges dolgot nem adok. Annyira keveset esznek,hogy házi dolgokkal bőven el lehet őket látni.
8/21 anonim válasza:
7-es, nyers tejet egyáltalán nem szabad gyereknek adni.
Az én gyerekem 8 hònaposan mèg csak gyümölcsöt kóstolgatot. 8 és fél hónaposan egy kanál borsófőzelèk (tej is volt benne) után kipöttyösödött másnapra. Nem biztos, hogy attól volt, de èn kb 10 hónapos koráig nem adtam neki újra tejeset.
9/21 anonim válasza:
8hónaposan főzelékbe, gyümölcs turmixba bőven kapott már tejet. Kubupüréket is.
Rántottát emlékszem 7 hónaposan
10/21 anonim válasza:
8as, neked mi a nyes tej? Mert nálunk ez a sima bolti tej megfelelője,amit a boltból veszünk. Azt bölcsiben is adják már a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!