Hogy kezdjem a hozzátáplálást egy 4 hónapos tápszeres babának?
Mekkora mennyiséget egyen meg egy evésre és ha netán fájna a pocija tőle akkor az hány óra múlva jelentkezik?
Mikor érdemes adni reggel vagy tizoraira? Természetesen nem kiváltani szeretném az evést .
Sütőtököt vagy almát esetleg barackot adjak?
Sütőtökről azt hallottam nem csinál hasfájást?! Igaz lehet? Mert akkor azzal kezdeném.
Egyébként nem hasfájós a babám.
Tapasztalt anyukák válaszát várom 🙂
Leginkább sehogy. Mitől lenne egy tápszeres baba emésztőrendszere érettebb, mint egy anyatejesé. Szerintem ráérsz még vele.
Ha mindenképp akarod, én almával szoktam kezdeni (3 gyerek), eleinte 2-3 kanál, aztán mindig több és megy mellé barack, banán, sütőtök, krumpli, körte stb... Ha picit rákap az ízekre, akkor szoktam kezdeni adni azt, amit főzök, nyilván nem rommá fűszerezve, de nem szoktam sokáig ilyen extra pürékkel etetni, minnel hamarabb szokja meg, azt ahogy főzünk. Mondjuk én mindig 6 hónaposan kezdtem csak.
Koszi a valaszokat 🙂
Mondjuk en errol a nyelvkiloko reflexrol nem is hallottam meg 😃😃
Felesleges volt vitatkozni 🙂
Figyelj, én adtam citromcseppet is hogy ne csukoljon, 5 hónaposan megnyalogatta az almás kanalat, kapott vizet.
Én ezt mind-mind bánom és csak remélni tudom hogy a saját hülyeségem miatt nem lesz neki baja.
Haladni kell a korral. Ebből a szempontból előre, mert ebben a témában pont nem a régi szokások a jó példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!