Nagy probléma, ha 4hónapos tápszeres babámnál még várni akarok a hozzátáplálás megkezdésével?
Figyelt kérdés
2019. máj. 22. 16:52
1/13 anonim válasza:
Miért lenne baj? Nem kötelező elkezdeni 4 hónapos tápszeres babáknál. Plusz a WHO szerint amúgy is 6 hónaposan kellene inkább elkezdeni a hozzátáplálást.
2/13 anonim válasza:
Anyatejeseknek 6 hó, tápszereseknek 4. Szerintem nincs mire várni.
3/13 anonim válasza:
Már tápszeres babáknál is 6 hó az ajánlás
4/13 anonim válasza:
Na, jó, hogy eldöntik. Ennyire nem szültem régen.
Amúgy te vagy az anyja, neked kell annyira kompetensnek lenni, hogy eldöntsd, mikor kezded.
(Én továbbra is tartom, hogy nincs mire várni)
5/13 anonim válasza:
Ahogy érzed. Én nem vartam a nagynál sem a kicsinél. Ő 4 hos, ismerkedik az izekkel, a nagynak se lett semmi baja, mert 4 hosan kezstem.
Ha te nem akarod, nem teszed, a te gyereked ne foglalkozz massal.
7/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy gond. De miért akarsz várni? Mi 5 hónaposan kezdtük, mert 1 hónappal korábban született a lányom a vártnál.
8/13 anonim válasza:
Tapszeresekmel is 6 honap az ajanlas. Nem baj, sot, jobb varni.
Miert lenne fejlettebb egy tapszeres baba, mint egy anyatejes, hogy 2 honappal korabban keszen all a hozzataplalasra?
Semmivel...
Ugyanolyan tempodben fejlodnek.
9/13 anonim válasza:
Ahogy a hármas írja! Szerintem logikus is, attól hogy tápszeres még nem fejlettebb az emésztőrendszere.
10/13 anonim válasza:
Ráér. Én mindkettőnél 5 hónaposan kezdtem de semmit nem vettek a szájukba a cumisüvegen kívül. A nagy 7 hónapos korig 100%-ban tápszeres volt aztán haladtunk rendesen a HT-val. A lányom falatozott 6-9 hónapos kora között, étkezést nem sikerült kiváltani de azért eszegetett. 9 hónapos kora után lett sima ügy. Szóval a gyerekeim jobban tudták :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!