Férjem szerint a hozzátáplálás azt jelenti hogy onnantól azt eszi amit mi, mit mondjak neki, nem hisz senkinek?
Persze a drága anyósnak igen aki ebben meg is erősítette...
Már azon húzta a száját, hogy fél évig miért csak szopik, még vizet se kap, az anyós által hozott tejpépet se adtam neki - pedig attól biztos aludna reggelig. :@
Mindjárt 6 hós, teljesen rá vannak indulva, hogy anyós majd hozza a turmixolt húslevest (hússal, tésztával, vegetával), főzeléket (rántással, ahogy sógornő fia ette már pár hósan a mama javaslatára) meg a sz..r bolti krémtúrót, azt még én is utálom.
Félek, hogy meg fogja etetni valamivel.. :-(
Sose értettem az ilyet. Mi az hogy megeteti?
Lebírkóz téged és erőszakkal megtömi?
Ne add a kezébe és kész.
Férjednek pedig beszélj meg egy randit a gyerekorvossal és a védőnővel.
Ha akkor se látja be a hülyeségét, gratulálok a választásodhoz.
Te vagy az anyja, te eteted, úgy ahogy te jónak látod, azzal amit te adsz neki!
A mamának már volt egy köre a hozzátáplálással (vagy annyi köre ahány gyereke van) most húzódjon vissza.
Ha erőszakoskodik, mond meg neki, hogy te így látod jónak és punk-tum! Nem fog zsákot húzni a fejedre, hogy aztán megetesse paprikás krumplival!
Már a nagyapámnak is (aki 22-ben született) megvolt a 8 általánosa! Nem is értem, a mai világban ez hogy lehet.
Elég durva lehet ebben a családban élni. Akik ennyire kellemetlenül ostobák, azokkal nem tudsz semmit tenni. Mutogathatsz nekik bármilyen hozzátáplálási táblázatokat.
Bár, gondolom, nem ez az első jele annak, hogy a férjed végtelenül buta. Amit tehetsz: eltiltod tőlük a gyereket, nem maradhatnak vele kettesben a gyerek két éves koráig, máshogy nem tudod megvédeni őt a tejtől, epertől és krémtúrótól.
Mondd meg, hogy az anyja nevelésének hála eszik még minden szemetet.
Gondolom tudsz említeni a családjában cukrosat, kövéret, szívbeteget.
Lehet neki sem ártana egy teljes vérkép.
Mondd hogy te vagy az anyja, te szoptatod, te vagy otthon vele egész nap, ne szóljanak bele hogy mit hogyan csinálsz és te a legújabb hozzátáplálási irányzatok alapján akarod csinálni.
Egy randit azért érdemes lenne összehozni a férjed és a védőnő között.
Addig ne hagyd anyósodra a gyereket. És ne add fel, állj ki az elveid mellett!
Azért a 6-osban egy elég erős férfigyűlölet munkálkodik:)
Anyóst kb a legegyszerűbb leállítani, mivel vele gondolom keveset van egyedül a gyerek, ha meg ott vagy gondolom nem fog lekaratézni, hogy adhasson neki egy kis csülkös pacalt:D
A pároddal meg köss kompromisszumot. Végső soron úgyis látni fogjátok a gyereketeken, hogy mire van igénye, egy-két falat próbálkozásba nem fog belehalni, szóval ennyire félni attól, hogy "jajj, mi lesz ha" felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!