Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Férjem szerint a hozzátáplálás...

Férjem szerint a hozzátáplálás azt jelenti hogy onnantól azt eszi amit mi, mit mondjak neki, nem hisz senkinek?

Figyelt kérdés

Persze a drága anyósnak igen aki ebben meg is erősítette...

Már azon húzta a száját, hogy fél évig miért csak szopik, még vizet se kap, az anyós által hozott tejpépet se adtam neki - pedig attól biztos aludna reggelig. :@

Mindjárt 6 hós, teljesen rá vannak indulva, hogy anyós majd hozza a turmixolt húslevest (hússal, tésztával, vegetával), főzeléket (rántással, ahogy sógornő fia ette már pár hósan a mama javaslatára) meg a sz..r bolti krémtúrót, azt még én is utálom.

Félek, hogy meg fogja etetni valamivel.. :-(

2016. júl. 28. 15:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
76%

Kérj egy időpontot gyerekorvoshoz, védőnőhöz, dietetikushoz, vagy akárkihez, aki kompetens a témában, és tudtok vele egy alapos beszélgetést folytatni a témában. Menjetek el hozzá ketten a férjeddel, mert gondolom abban mindketten egyetértetek, hogy a babátoknak a legjobbat akarjátok. Innen megközelítve mondd neki, hogy egy szakember véleményét jó lenne, ha mindketten hallanátok. Hátha így megérti, hogy miért nem lehet azonnal mindent letuszkolni a baba torkán.

De egyébként nekem felfoghatatlan, hogy egy felnőtt, értelmes ember mit nem ért meg azon, hogy vannak ételek, amiket bizonyos kor alatt nem tud a baba úgy megemészteni, mint egy felnőtt, és fokozatosan kell hozzászoktatni a rendes ételekhez. Nekem ez már akkor evidens volt, amikor még gyerekem sem volt.

2016. júl. 31. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!