7 hónapos csak anyatejes kislányom 1 hónapja kezdtem hozzátáplálni de valamit elronthattam mert egyszerüen nem akar szopni! Ordít ha a mellemhez közelítem! Túl gyorsan haladtunk volna a hozzá tápival? Kap gyümit keksszel, zöldséget meg pici husit is!
én erről tanultam, ráadásul az enyém is ezt csinálta pont 7 hónaposan! :)
kis butusok, azt hiszi, hogy ha cicizik, akkor nem lesz több kanalas, pedig az most jó :) naná amúgy, hiszen szüksége van rá, hogy újra feltöltse olyan ásványi anyagokkal a szervezetét amit a tejjel nem kapott meg, szóval jól érzi a szervezete, csak nem tudja, hogy szabad ciciznie, akkor is kap gyümit meg főzit :)
ez kb 2 hét. neked semmi mást nem kell csinálnod, mint ráhagyni, de persze mindig megkínálni, hogy lehetősége legyen rá. azt ne csináld, hogy elveszed tőle a kanalast, mert pont amiatt csinálja, hogy azt ne vedd el :)
addig fejjél és ha nem kell neki, akkor igya cumisüvegből. örülj neki ha abból elfogadja, mert gyakori az is, hogy egyáltalán semmilyen formában :)
7-es! A tap valoban disznoknak valo! Mi inkabb tapszert adunk a gyereknek( muszaj) anYatej hijan!
Ha te igy taplalod a gyereket, az a te dolgod! 3 honaposan kecsketej meg hozzataplalas?! Bbbrrrr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!