Hallgatnátok orvos anyósotokra hozzátáplálásnál, ha nem értetek egyet vele?
A babám 4 hónapos, szerinte már hozzá kell táplálni különben allergiás lesz, egyébként is a mai ajánlások hülyeségek, ő az orvos, ő tudja... a gyerekorvos 4-6 hót mondott.
Fél évesen szeretném kóstoltatni, szerinte akkor már mennyiséget kell ennie, most kezdjük el. Adjak neki egy kis almát? Ő tejpéppel kezdené de tejeset nem szeretnék adni csak később, én laktózérzékeny vagyok.
Én elkezdeném,de csak a kóstoltatàst. De nem az anyós miatt vagy màs miatt,hanem azért mert ìgy làtom jónak.
Te se azért kezd mert vki azt mondja vagy épp az ellenkezőjét. Te ismered a gyereker meg magadat,te döntsd el.
Én ha anyatejes lenne, akkor 6, ha tápszeres, akkor 5 hós kora körül kezdeném.
Nem hallgatnék rá, inkább a gyerekem saját orvosára.
Úgy látom a gyerekorvos és az orvos megkülönböztetésből, hogy ő nem gyerekorvos. Eszerint írom a válaszom. Ha praktizáló gyerekorvos mégis az anyósod, vedd semmisnek a válaszom.
Nem hallgatnék rá. Mivel nem azokra a konferenciákra jár, mint egy gyerekorvos, így nem tudhatja. A tudása az egyetemi évekről származhat, és mivel már unokája is van, gondolom, az nem tavaly volt. (Bár, támogatom a life long learninget, félreértés ne essék).
Mi 6 hónapos korában kezdjük, pedig tápszeres.
Megmutatnám az anyósomnak ezt a linket. Nem kell siettetni, lesz még 74 vagy 80 éve evésre, attól függően, hogy fiú-e vagy lány, és hogy budapesti-e. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!