Kisfiam 13 hónapos tele lettünk pöttyökkel és piros foltokkal, voltunk dokinál el vagyunk tiltva a tejes dolgoktól mert az orvos arra gondolt, hogy lehet tejallergia!?
Tàpszer vagy tejpépek, mert azok lightosak esez utóbbiba teszek gyümölcsöt, habàr gyermeken nem tejallergiás viszont azert kerulom a felnőtt tejtermékeket mert hajlama van ill a csalàdban van. Asszem a turot is pl csak az utolsók között szabad bevezetni. És amugy én 9 -10 hósan kezdtem csak sima natur joghurttal később jött a sajt hatalmas fejtörést okozva mert azokbol is egy rakàs tiltott kezdve a macisajttal az a legkàrosabb és minden ömlesztett sajt is. Amugy a felvàgottal is igy jàrtam àllitolag 2 éves korig csak szinhust ehetnek és nem talàltam olyan felvàgottat amiben pl csak csirkehus lenne,mindegyik tele van adalékanyagokkal.
Addig jutottam, hogy bölcsis menürendszert kell lekövetni csak tej vaj helyett pl krumplival tapszerrel sűriteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!