Hogyan/kivel kezdjük az orvoshoz menetelt lehetséges tejallergiával?
Gasztroenterológiára kell kérni beutalót a körzeti orvostól.
Ott majd vesznek tőle vért.
Csodálom, hogy az orvos eddig ezt nem javasolta.
A lányomat már másfél évesen elvittem, noha megbízható eredményt csak 2 éves után lehet várni.
Rámenősnek kell lenni.
Nekem anno az ortopédiára mondta a doki, hogy felesleges elvinni szűrésre, ő ránézésre látja, hogy nincs baja.
Mondta ezt úgy, hogy csípőficamos felmenőkkel rendelkezik a lányom, ráadásul látható ráncasszimetriája volt. Én elégeltem meg, határozottan kértem tőle egy beutalót, hogy márpedig én el akarom vinni. Végül 6 hónaposan jutottunk el az első csípőszűrésre, rögtön kiírták neki a terpeszpelenkát, hónapokig kellett hordania.
Legyél határozott, legeslegelső sorban a te anyai megérzésedre hallgass, csak utána jöhet az orvos, védőnő, család, barátok stb. véleménye.
Én is azt mondom legyél határozott és igenis adjon az a doki beutalót!
ha valóban tejallergiás akkor sok következménye lehet pl:folyamatos felső légúti betegségek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!