Sinlac vagy a Sinemil a finomabb?
Kislányomnak Sinemilt írt fel az orvos, de nem igazán akarja megenni. Én is megkóstoltam, hát valami szörnyű íze van, így nem csodálom... Olyan erős kukoricaíze van, hogy én 1 kanál után ki is dobtam.
A Sinlacnak valamivel másabb íze van? Érdemes azt íratnom neki, hátha azt megeszi?
Ne az alapján dönts, hogy milyen az íze! Az én gyerekem olyanokat szeret, amiknek büdös szaga van. Tápszerben is és bébiételben is... Természetesen frissen lett kibontva és nem járt le a szavatossága, nem azért büdös, hanem mert ilyen alapból.
Én nem kóstoltam meg soha a tápiját, mert már a szagától is elhánytam magam. Nan-t evett (Nestlé), ez bifiduszos, prémium minőségű tápszer. Van belőle Sensitive, H.A. és A.R., lehet válogatni.
Nagyon szerette, most a 2-t nyúzzuk már 3 hónapja (8 hós) és még mindig ezt eszi a legszívesebben, persze megy a hozzátáplálás is, már kiváltottuk a tízórait, az ebédet és az uzsit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!