KELL a Sinemil?
Figyelt kérdés
5 honapos anyatejes babam 3x eszik szilardat/nap. 2x fozekeket, 1x gyumolcsot. Vedono szerint a masodik (vacsi) fozi helyett adjak sinemilt. Kivaltottam, elkeszitettem, de nekem tul edes es eleg mu cucc, nem szivesen adom. (Raadasul a dobozon levo elkeszitesi mod szerint tul hig, kanalazva kifolyik a szajan.) Van benne valami nelkulozhetetlen, vagy kihagyhato?2014. ápr. 6. 08:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem sem kell még egy 5 hónaposnak kétszer főzeléket ennie. Az én fiam 6 hónapos koráig tisztán anyatejes volt. Beletelt legalább 2 hónap, mire 3x kapott szilárdat, pedig nagyon jó volt az étvágya. Miért sietsz ennyire a hozzátáplálással? Na, eddig egy picit off voltam. A kérdésedre válaszolva, az esti főzelék helyett valóban jobb lenne a tejpép, de még inkább az anyatej. Mennyit szopizik még? Az én 1 évesem még mindig szopizik, vacsira tejpépet kap, elalvás előtt pedig szopizik.
2/3 A kérdező kommentje:
Azert "sietek", mert nem kakil es szuletese ota hashajtot kapott. Orvosi javaslatra kezdtuk a fozit, amiota kapja napi 2xvan szeklete. :) Tejcsi van amugy boven. Szoval tspertekben nem tudom, h a sinemil vagy egy fozi jobb. Amugy a fozik 1/3-a anyatej es a sinemilt is abbol kedzitem. De nagyon edes-cukros, ezert nem szimpi.
2014. ápr. 6. 14:16
3/3 anonim válasza:
Nem KELL a Sinemil. Mi is használjuk, én mondjuk szeretem, a gyerek is, én rakom fele-fele főzelékhez, gyümölccsel is finom. Magában szerintem nem az. Jó laktató, főleg estére, ha adod. Inkább azért szokták javasolni, hogy ne a bolti tejalapú tejpépeket add, hanem egy olyat, ami hipoallergén. Ja, a másik a HA tejpép, de annak kicsit kesernyés utóíze is van (plusz gyümölccsel is szerintem). Próbáld ki a Sinemilt úgy, hogy gyümölcs+ keksz (babakeksz!)+ Sinemil. Irtó finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!