Lcs kérdése:
Sinemil-ből miket szoktatok csinálni, mivel szoktátok keverni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 11:16
1/4 anonim válasza:
Tejfehérje-érzékeny kisfiamnak a főzelékeit dúsítottam a Sinemillel az elején, tulajdonképpen vízzel elkeverve azzal habartam be a főzelékeit. Aztán lassan felváltotta az igazi habarás azzal a különbséggel, hogy a liszthez még mindig nem teszek tejfölt, hanem vagy növényi tejjel vagy növényi tejszínnel keverem. Sinemilből gyümölcsös joghurtot is készíthetsz uzsira: elkészíted a pépet, gyümölcsdarabkákat teszel bele, és picit lehűtöd, hogy olyan joghurt állagú legyen. A Te picid is tejérzékeny?
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ, akkor én egyelőre ezt fogom használni "helyettesítőnek" :) eddig nem tűnt úgy,hogy gond lesz, de sajnos egy néhány hete az van, hogyha pépet, vagy túrót, joghurtot stb kap (amit elvileg már lehetne, mert 11 hós), akkor egy kis idő után full bepirosodik a szeme alatt, és a bőrén is észrevettem a karján hátán kisebb kiszáradt foltokat. a doki mondta, hogy ezek a tünetek tejterméktől szoktak általában kijönni, így most full megvonáson van tejtermékből, és valóban el is múlt a szeme alatt a pirosság, és a bőre is kezd helyre jönni. szóval egyelőre sajnos így vagyunk :(
2014. márc. 28. 18:01
3/4 anonim válasza:
A széklete rendben van? Az én kisfiamnak véres hasmenése volt 4 hósan. Érdemes figyelned a kakiját pár napig.
4/4 A kérdező kommentje:
igen, az rendben van, olyat még nem tapasztaltam. csak egyelőre azt nem tudom, milyen szintű a probléma, mert állítólag vmelyik babakekszben is van tejpor, kérdéses hogy annyit még elbír, amiben nyomokban van, vagy teljesen ki kell vonnom a táplálkozásából :(
2014. márc. 29. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!