MI lehet a bajom? Kihez forduljak? (a többi lent! )
RÉgen semmi problémám nem volt zaz étkezéssel. Mindent meg tudtam enni kivétel nélkül. Aztán kb másfél-két éve pedig előjött az a tünet, ha tesej dolgot ettem, ittam akkor fájt a hasam nagyon és a legrosszabb esetben hasmenésem is volt. Régen ezzel se volt semmi problémám. Éttermekbe illetve pizzázóba, gyorsétteremben megint nem tudok enni mert ugyanez a probéma lép elő. Nemrég pedig azt is leteszteltem hogy a dobozos üdítőitaloktól is berosszulok.
A hasam is sokszor olyan szinten beszúr, hogy nem bírok megmozdulni, ha ilyeneket ettem. Sokszor az is van, hogy máshol eszek (nem itthon) és hazamegyek és ismét nem bírja a szervezetem.
Lassan eljutok arra a szintre hogy nem tudok semmit se ennimert már mindentől iszonyatosan szarul vagyok.
Mit tegyek?
Már hónapja azt mondták, hogy lehet hogy laktózérzékeny vagyok... Hát nem.
Az orvos meg valami vírusra fogta hogy attól vagyok rosszul, mert most ilyen járvány van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!