Nabilah kérdése:
Miért wc-zek ennyit? Mi bajom van? Hová forduljak most?
Figyelt kérdés
Múlthéten estem át vastagbéltükrözésen,belső aranyereim vannak több is,picik.Ennyit mondott az orvos...kaptam kúpot...közben viszont hólyaggyúlladásom lett,és hüvelygyulladásom...amire szintén kaptam kúpót...mivel a pisilésnél fájt ezért amit a nőgyógyász írt fel azt kezdtem el használni.De azóta mióta van ez a gyulladás,vagy nem tudom talán az aranyértől van....egész nap fáj a hasam/görcsben van/...fáj a derekam körbe...egészen az alhasamig....böfögök,tegnap is 7x volt székletem...nem hasmenés....de fel voltam puffadva egész nap...enni sem birtam,mert úgy éreztem a puffadástól mint aki jól van lakva.Éjszaka,nem birok megfordúlni az ágyban mert iszonyatosan fáj az oldalam...a vesém volt az első amit megnéztek ultrahanggal....de mást nem.Elvileg belgyógyászatilag nem lehet semmi bajom,vagy az aranyértől lehetnek ilyen tünetek.2014. márc. 9. 12:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!