Hova forduljak mi lehet a bajom?
Összesen 2 papírom van.Az egyiken az áll hogy nagyfokú agytörzsi vezetési zavarom van.Oka ismeretlen.A másikon meg hogy artási -és emócionális zavarom van.
Gátlásos vagyok nagyon.Rengeteg hozzátartozómat elvesztettem.Sokszor gondoltam öngyilkosságra,meg mindig attól tartok hogy valaki meg akar ölni vagy verni.Félek egyedül.Volt 1-szer hogy fekete macskát hallottam nyávogni,de nem volt ott semmi.Mindentől sírok.Ha hallok valami olyat a tévéből,vagy csak attól ha valaki annyit mond nekem álljak arébb.Ilyenkor nem kapok levegőt és szinte az ájulás határán állok.Nem bírom a zajokat és a veszekedést.Olyankor megint csak sírok meg ilyenek.Néha úgy érzem végem és egyedül maradtam a világban.Nem tudok és nem is akarok felnőni.Volt hogy napokig aludtam és nem volt erőm felkelni és sokat is fogytam.Egy művészeti szakközépbe járok,barátaim nincsennek.Barátom volt már.De épp emiatt a sírás miatt lett vége. 19/L
Szakember segítsége a legbiztosabb út a dologban.
Esetleg ha simán beszélgetni akarsz igaz másféle problémákkal, de sajnos van kapcsolatom nekem is a pszichológiával, ha tudok valamivel segítek szívesen, írj ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!