Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hol szerzitek be a babának a...

Hol szerzitek be a babának a bio zöldséget és gyümölcsöt? Megbízható hely, ahonnan tudnék rendelni?

Figyelt kérdés

Nálunk alig van bio termék: alma, banán, uborka, burgonya, répa.

A többiből nincsen sajnos. Azokból egyelőre üveges bébiételt kap. Illetve egyszer adtam már neki nem bio almát. De inkább rendelnék akkor valahonnan, szívesebben készítenék neki én magam. Csak nem tudom, ezek a webáruházak mennyire megbízhatóak, megfelelő-e a termékek minősége kisbabának is.

2021. nov. 10. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Kifli.hu viszonylag sok dolog bio.
2021. nov. 10. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk van biopiac, de az igazat megvallva bébiételhez nem volt mindig időm biopiacra rohangálni. A lidl-ben, de talán már a többi szupermarketben is van biogyümölcs, csak a répát vettem mindig innen, a többi nem biogyümölcs volt. A hipp bébiételekben van biogyümölcs, olyat vettem még sokat.
2021. nov. 15. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!