Hozzátáplálás? 1 éves baba nem hajlandó enni.
Sziasztok!
9-én múlt 1 éves a kislányom, és egyszerűen sehol nem tartunk a hozzátáplálásban. 6 hónaposan kezdtük blw módszerrel, viszont ahogy fogzott meg kényelmetlen volt mindenkinek, hogy az ölemben ül eleinte, így hagytuk egy darabig. Aztán újra elkezdtük, addigra természetesen mindent újra kellett "gyakorolni" vele. Aztán a férjem elkezdte hajtogatni, hogy neki ez így nem tetszik, mert öklendezik a gyerek(blw-s ht-nél teljesen normális). Persze ezt hiába mondtam neki, nem érdekelte, át kellett térni a pürés ht-ra, amit nagyon nem akartam... azóta szenvedés a ht..
Étkezést sem tudtunk kiváltani, mindent nem tudtam bevezetni, mert nem hajlandó enni azt sem nagy mennyiségben, amit megeszik. A tápszer a minden, de mivel 1 éves múlt, már nincs rá támogatás, 7000ft egy doboz tápszer ebből a fajtából, tehát nem olcsó mulatság, na..
Ja igen, és azóta a darabosat sem hajlandó enni, csak pár falatot.
Valaki járt még így? Mi vált be végül, hogy elkezdjen a babóca enni? Kezdek ilyen téren nagyon kimerülni, semmi ötletem, és egyáltalán nem segít, hogy a környezetem pedig csak azt hajlandó nyomni, hogy éheztessem, és akkor enni fog vagy a másik, hogy hát már így meg úgy kéne ennie..
A segítő válaszokat előre köszönöm!
Nem azert szenvedes a hozzataplalas, mert pures baba, hanem azert, mert o egyszeruen ilyen szemelyiseg.
Ket gyerekembol ketto pures volt es a nagyobbik fiam gyonyoruen evett, a darabosra valo atteres konkretan 1 nap alatt ment, semmi baj nem volt.
Masodik gyerekemnel mar nehez volt nekunk is. Es nem csinaltam semmit maskepp, csak kulonbozoek.
Kinalgasd napi 5x, aztan eszik amennyit eszik. Az enyem olyan 16 honaposan lett nyitott ra amugy, de a lehetoseg az mindig ott volt elotte, nem adtam fel.
Ja es a tapszer. Muszaj ezt kapnia? En siman levaltottam 1 evesen dm sajatmarkasra, mert igazabol tokeletesen jo volt az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!