1 éves gyermeketek eszik-e még bolti, üveges bébiételt?
Ritkán. Adnék gyakrabban is de neki nem nagy a választék. Érzékeny pocakú és tejallergiás és a legtöbb bébiételt nem kaphatja meg.
Sinemilt rendszeresen kap gyümölcshöz, amúgy is felírják, a szakorvosi javaslatra meg nem véletlenül került rá, hanem mert magában a gyümi nem jó neki, csak kisebb mennyiségben bírja.
15 hós, szokott kapni. Inkább főzelék-félét, gyümölcsöset nagyon ritkàn (esetleg epres, vagy olyan gyümis, amit simán nem adhattam neki még).
Tejpépet is szokott enni, az a vacsorája, egy héten 3-4x.
Tejpépet reggel eszik, majd utàna rendes reggelit is. Üveges bébiételt ritkàn eszik és evett. Inkàbb akkor mikor elkezdtem a hozzátàplàlàst, de még nem volt szezonja a gyümiknek, zöldségnek(pl.sütõtök). Viszont ha nem tudtam fõzni, vagy olyan van, amit nem ehet, akkor adok neki üvegeset.
11 hónapos
És az miért baj?
14 hónaposomnak jellemzően 4-5-6, max. 8 hónaposnak valót veszek, mert azokat szereti.
Szezonon kívüli gyümölcsöket, zöldségpüréket, amiket feltuningolok zabpehellyel, joghurttal, sinlac-kal, zöldség esetén hússal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!