Kétéves gyermeketek tud bandzsítani?
érdekes kérdés..
gyermekem egyszer ha bandzsított (de főleg közelebbi tárgy esetén, ha jól rémlik közelre húzta és távolba váltásnál nem váltott hirtelen vissza a szemállás)egyből viccesnek találta, de az én reakcióm az volt, hogy egyből megijedtem, és szóltam, nem szabad (csak mert láttam,(vagy olvastam) igaz egy kismajomról, akit tudósok vizsgáltak (nemigen emlékszem)de szóval ha bandzsított, nem tudott visszaváltani, hanem meg kellett ijeszteni, és csak úgy lett ismét párhuzamos a szemtengely. anno (még terhes sem voltam)úgy tudatosult ez bennem, hogy ilyet nem szabad tenni (bandzsíttatni)a "fejletlenebb" élőlényekkel.
Szóval kérdés, hogy a kislányod mitől bandzsít be. mert ha spontán ugrik össze a szeme, az zerintem nem jó jel. de hogy viccesnek találják, az biztos, de nem mindig jelenthet jót. (a babáknak speciel még az is vicces, ha nem kap levegőt...a gyerekem anno fejére húzta a takarót játszásiból nagyokat szuszogott, alig kapott levegőt, aztán kitakarta a fejét é nagy kacagás..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!