Milyen meséket néz tíz év alatti gyermeketek, gyerekismerőstök? És mik azok a mesék, amiket semmiképpen nem mutatnátok meg egy tíz év alatti gyereknek?
Nick jr,disney jr - ezeket szokta nézni,néha Minimax meg M2,ezeken értelmes mesék mennek.
Amit nem engednék : Pókember,Spongyanbob,meg az ehhez hasonló hülye mesék.
Amiket nyugodtan nézhet: M2, Minimax, Jim Jam, Nick Jr., Disney Jr., Da Vinci Learning, Boomerang (az utolsó csatornánál feltüntetik az adás felső sarkában a korhatárt)
Tizenéves kortól: Disney Channel, Nickelodeon. Szívem szerint nem ajánlanám egyiket se. Semmitmondó sorozatok mennek rajtuk. Néha vetítenek kisgyermekeknek szóló meséket.
Az, hogy a gyerek nézzen-e Cartoon Network vagy Megamaxot, az nem -és korfüggő. Mindkettő nézését a fiúknak ajánlanám hat-hétéves kortól.
Habár, én négyéves koromtól fogva Cartoon Network-ön nőttem fel, mégsem lettem egy agyalágyult személy.
Az interneten mazsolázgathattok a régebbi Minimaxos és Cartoon Network-ös mesékből.
Ezeket messziről kerüljétek el: Nagyfater bátyó, Tini Titánok, harcra fel!, Sanjay és Craig. Az eredeti Tini Titánok sorozat viszont jó volt (idősebb fiúknak ajánlom).
Jó mesenézést! Ha bármi kérdés felmerülne egy-egy mesével kapcsolatban, bátran kérdezzetek!
A fiamnak ezek a kedvencei:
Lego Ninjago, Lego Chima, Sonic és a Kungfu Panda mesesorozatot is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!