Egy gyermeknek Mikorra illik tudni, vagyis a ti gyermeketek Mikorra tudta megkülönböztetni a napszakokat?
Tehát tudta hogy mikor van reggel, este, stb
Mikor van reggeli, ebéd, vacsora
Tegnap, holnap kifejezések
Nem tudom mikortol ugyan de nemsokára 2 evesen már erti. Most tanulja a "késleltetést".ugye anno ösztöbszerűen élt ha ehes szomjas azonnal kapott.most kezd kialakulni az önkontrollja pl csabito sütiért nem mer nyulni hanem várja mikor kap(es blcsiben is ezzel kezdték kb 20 hosan beszoktatásnal hogy nem ebedelhet amig a tobbiek esznek mert ő 2. turnusba esik ma.szépen várakozott. ( habár egyszer szoltam hogy kivetelesen kihagyta a reggelit es nagyon ehes lesz (tizoraira alig kapnak)ettol fuggetlenul hallottam hogy addig üvöltették ebéd előtt mig ő nem volt a soros...)
Szoval a lényeg hogy már erti hogy most boltba megyunk babakocsival motor marad parkol utana ham ham ebed tente es utána motorozunk. A szokasos hisztik helyett meglepő mod leparkolta a motort es pakolta a babakocsiba az autoit es ebed utáni alvás után az első volt hogy hozta elém a motorját..
Szerintem a napszakok ill tegnap holnap, már csupán szokincs kérdése lesz
Szóval a fogalmát érti, hogy időben egymást követő, azonosan ismétlődő események vannak, amely eseményeket fel is cserélhetünk.
Ugyanis a bölcsiben délelott motoroznak ezert ragaszkodott mindig ahhoz hogy delelott a motorral induljunk el.de erti már, hogy én a motorozast delutánra, azaz tente utánra teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!