Hogy reagált gyerkőcöd az ovira? Hogy illik egy 3 évesnek köszönni az óvónőknek?
2 hónap múlva ovis lesz a fiam, akkor tölti a 3 évet. Most mindenkinek úgy köszön, hogy szia, eddig örültem hogy egyáltalán köszön magától, de az óvónőknek hogy illik köszönni? Még nem beszél rendesen, vagyis nagyon sok szót tud már meg vannak kitalált szavai, nehéz neki egy-egy szót megtanítani, ma próbáltam a csókolomot de nem megy neki.
A másik ami érdekelne, hogy hogy viselkedett a gyereketek első pár nap? Visszafogott volt? Félt? Vagy inkább bevetette magát a gyerekek közé mintha játszóházba vitted volna?
A fiam elég aktív gyerek, még soha nem láttam megilletődni, szóval úgy képzelem hogy ő azonnal befut a gyerekek közé, azonnal fogja a játékokat, próbál ismerkedni stb... ez is normális reakció?
És ami még érdekelne hogy amikor első nap vittétek (beszoktatni) akkor egész nap figyeltétek vagy ott hagytátok? Ha ott maradhatok és látom hogy rosszalkodik akkor nekem kell majd rászólnom vagy majd kezeli az óvónő a helyzetet?
Azt hiszem rá stresszeltem erre az ovi dologra :D
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!