Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Milyen almával érdemes kezdeni...

Milyen almával érdemes kezdeni a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
Valami édesebbre gondolnék, de nem nagyon ismerem a fajtákat. Én pont a savanykásakat szeretem. Tudnátok segíteni?

tegnapelőtt 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a Gála alma a nyerő. Viszonylag olcsón be lehet szerezni, és mindig finom édes. Nyilván eleinte pürének mindegy, de később, harapva is jó az állaga, nem szokott nagyon kásásodni (én azt nem szeretem).
tegnapelőtt 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ennyire ezen nem aggódnék. Kínálnam neki azt, ami van, ha nem fogadja el próbálok mást. Lehet elfogadja a savanykásabbat is. Kisgyerekesek nálunk az idaredre vadásztak egyébként, én a goldent szeretem.
tegnapelőtt 11:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is a savanyút szeretem, de babáknak szerintem a legjobb az itthon termő télálló alma (pl. golden). Barátnőm babájának véres széklete volt a savanyú almától, azt azért nem annyira ajánlom, és nekik a kásás sem rossz, könnyebb reszelni, nem törik.
tegnapelőtt 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A Gála az olcsó megoldás. Nem annyira savas.

Az én favoritom meg a Pink lady. Kifejezetten édes alma jó allaggal.

tegnapelőtt 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam a meggyet ette meg elsőnek, előtte semmit se akart. Szóval nem feltétlenül baj ha savanyú, lehet hogy az ízlik neki pont. Kóstoltasd meg azzal ami van és kész, nem kell ennyit izgulni rajta.
tegnapelőtt 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Gála vagy pink lady
tegnapelőtt 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!