Van, aki almapürét kóstoltatott először, vagy mindenképpen csak a levét szabad elsőre?

Én pürét kóstoltattam.
De a védőnő nem mond el neked ilyesmiket ?!
Nálunk rendszeresen megadta, hogy mikor, miket lehet már neki adni.

Nem olvastam friss cikket, de legalább a szövegértésem van olyan jó, hogy egy ilyen egyszerű kérdést képes lennék megérteni 😉 Mint ahogy 5 válaszolóból négynek sikerült, neked nem. Tőlem te kezdheted pacallal is, de normális ember azért nem azzal kezdi. Kivéve, ha az a cél, hogy onnantól már arra összeszorítsa a száját, ha meglátja a kanalat.
Nem. Ilyen részletességgel nem mentünk bele. Kérdezte, nem akarom-e elkezdeni a hozzátáplálást. Mondtam, de, lassan igen. Valami édesebb almával kezdd. Jó. Ebben maradtunk.

Még lenne pár hete, 5hónapos múlt, de én is elkezdeném, meg a védőnő is javasolta. Pürét próbáltam végül. Nem volt elájulva tőle 🤣 Próbáltam a levét is, de attól se. Nem az állaggal lesz itt a probléma.
A sorrend engem se érdekel különösebben, alig van most valami, azzal kezdünk, amit találok. Legközelebb banánnal próbálkozom, az édesebb, lehet, jobban tetszik neki. Vagy leesik végre, hogy én is azt eszem, mert az enyém bezzeg kéne almából is😁

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!