Nem iszik a 7 hónapos baba, mit csináljak?

Nekem is ez a bajom. Csak vízzel itatnám, de úgy csinált, mintha meg akarnám mérgezni. Aztán kiderült, hogy elfelejtett üvegből inni(anyatejes, nagyon rég ivott üvegből, akkor még ment, nem zavart be egyáltalán a szoptatásba se.) Azóta már mindenből próbálkoztam. Üvegből, tanuló pohárból eljátssza, hogy ivott, de több van benne, mint előtte 😂 Amúgy játszani imád vele, már előadja, hogy ő ügyesen issza egyedül, de nem. Pohárnál nem tudom, mi történik, én öntöm a pohárból elfogy, a szájáig eljut, latom, hogy nem köpi ki, de csupa víz a háta 🤦🏽♀️Mintha lyukas lenne a gyerek🤣 Persze, amikor elkezdjük bármiből kezdi a fintorgást, előadja a hattyúk halálát. Az egyetlen, ami bevált, ha kis kanállal adom neki. Az a pár kanál legalább belemegy, aztán el akarja venni, kezd csapkodni, akkor erőltetem.
Nyugi, nem fog kiszáradni, az üvegesek is tele vannak folyadékkal, meg a tápszer is. Én olyan május -júniust tűztem ki célul, addigra igyon rendesen. Akkor már szoptatni is keveset fogom, meg meleg is lesz, ugye. (Lassan 7hónapos ő is.)

Ne aggódjatok, még kb 4 hónap és attól másztok a falra, hogy a kád vizét issza a legnagyobb élvezettel. 😁
Ami nekünk amúgy segített, hogy mindig együtt ittunk, kicsit színpadiasan - koccintás, nagyot hörpintettem a poharamból és utána jól eső hangot adtam. Utána elkezdte utánozni hülyéskedésből és ivott rendesen.

#3! Nyugi, az már most is bejön neki. Én vagyok a hülye, eleve kádból kéne itatni😂

Hogy szaradna mar ki 🙂
Kiszaradni hanyastol/ hasmenestol lehet amikor is tobb a folyadekvesztes mint a bevitel.
VIZZEL kinald etkezesek kozott. Semmi szuksege senkinek sem teara, sem gyumolcslere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!