Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 honapos babam par hete...

7 honapos babam par hete fogdossa, simogatja a fejet. Oldalt es hatul. Mas babaja is csinalja ezt?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittuk, hogy amikor faradt csak akkor csinalja,de nem.Lehet valami baja van?
2012. ápr. 12. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Az enyém is szokta, szopja az ujját, és van, hogy simizi a fejét. Azt olvastam, hogy fogzáskor a fülét is húzhatja.
2012. ápr. 12. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
5 és fél hónapos babám is szokta csinálni de ő vakarja is,ha kicsit hosszabb a körme még sebes is marad utána.
2012. ápr. 12. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én 4 hónaposom is csinálja pár napja, ha ölben van. Szerintem fogzik is, mert az egész ökle a szájában, folyik a nyála és nyűgös is.
2012. ápr. 12. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 7,5 hónapos és nem régen csinálja Ő is, a bal fülét és a bal oldalon a fejét simogatja, piszkálja. Én is azt hittem valami gond van, de csak sírna ha fájna neki.
2012. ápr. 13. 12:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi Csajok!! Megnyugodtam! :)) Akkor minden rendben. Szep napot mindenkinek.
2012. ápr. 18. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!