Ömlesztett sajtkrémet mikor adtatok először?
Figyelt kérdés
febr. 27. 19:58
2/5 anonim 

válasza:

Soha nem ettek, én is csak vagy 25 évvel ezelőtt
3/5 anonim 

válasza:

Fiam 10 hónapos és még nem kapott, mondjuk mi sem sűrűn eszünk, általában van itthon egy doboz Medve Fitt és egyszer-egyszer reggelire eszünk belőle, kb. heti 1x. Mivel hozzáadott só, emulgeáló szerek is vannak benne nem sietem el, majd ha elmúlt 1 éves akkor adok neki, mondjuk ha én is azt reggelizek abból fogok levágni egy darabot.
4/5 anonim 

válasza:

Nekem 8 hónapos és majdnem mindent eszik. A püréket teljesen elutasítja. Öklendezik és majdnem behány tőlük. Az itthon készítettől is és az üvegestől is. Amit főzők abba meg mászik bele. Doki mondta, hogy adjam neki azt akkor. Szerintem simán adhatod neki
5/5 anonim 

válasza:

15 hónapos és még nem evett.
Sajtkrémes csirkemellet szoktam csinálni (tömlős sajtból), de neki inkább kivettem külön és tejfölösre csináltam.
Full mesterséges mű cucc, amíg el tudom kerülni addig nem adok ilyesmit neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!