Őmlesztett pelenka?
Figyelt kérdés
Kisfiam rengeteget pisil. Kb. 2 óránként kell tisztába tennem, akkor is van vagy másfél kilós a pelusa.( nem tulzok ,tényleg annyi). Már az ősszes létező pelust próbáltuk. Havi kb. 30.000 forint csak a pelus, még ehez jőn a popsitőrlő, stb..... Olyan pelus érdekelne, ami sokat bir, és viszonylag olcsó. Valaki szokott venni őmlesztett pelenkát? Milyen minőségileg? Sok selejt van benne? Honnan tudnék rendelni?2014. jan. 9. 17:14
1/6 anonim válasza:
Mennyi idős a babád. Kisfiam amikor törpe vízművé változott elkezdtem a biliztetéssel ismertetni. Nem egészen két éves korára szobatiszta lett nappalra. Igaz nálunk ez nyáron történt akkor könnyebb.
2/6 anonim válasza:
Ez nagyon durva szerintem. Indokolatlanul sokat ihat, ha ennyit pisil, én cukorbetegségre gyanakodnék első körben.
3/6 A kérdező kommentje:
Voltunk vele dokinál, azt mondta nincs baja. Bár tényleg nagyon sokat iszik. 3-4 litert naponta. Már 2 éves, de nem igazán akar bilizni. Már egy ideje probálkozom vele. Ha jó kedve van akkor ráül a vécére, belepisil, akkor megtapsolom, őrül neki, de ennyi. Sokszor elszalad ha vécére akarom vinni. A bilitől pedig fél. Max pelenkástol ráül, de anélkül visit. Pedig már időbe lenne, ha bilibe pisilne.
2014. jan. 9. 18:37
4/6 anonim válasza:
Dm-es, nekünk bevált, sokat iszik a lányom is.
5/6 anonim válasza:
Szia nekem a dada pelus vált be ha jól emlékszen 39-40ft darabja.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es
Neked mennyit iszik a lányod, és mennyi idős? Nektek mondott rá valamit a doki?
2014. jan. 10. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!