Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mit adhat neki anyósom amitől...

Mit adhat neki anyósom amitől hánynak?

Figyelt kérdés

Kérlek ne nézzetek hülyének de van egy erős gyanum hogy az anyósom ad nekik vmit amitöl hánynak a gyerekek. Ez már régi story. 3 gyerekünk van. Először nem tünt fel de aztán igen h mindig vmelyik ott hány náluk. Senki sose nem kapta el felnőttek közül uh ez nem vírus. Nemrég a legkisebb hányt náluk egyszerűen nem értettük miért. Aztan most hétvegen eljöttek anyósomék és a kicsivel 1 órat volt én nem figyeltem rá és megint hányt a kicsi, ugye ö még nem tud jól beszélni. tudom h van ilyen betegseg h vki direkt megbetegiti a gyereket. De ez már nem véletlen nem hány csak úgy egy gyerek. Sogornöm gyereke is mindig hányt náluk mikor mentek haza. Erdekes modon amiota elmult olyan 4-5 eves sose hány. Szerintem ad nekik vmit vagy a kajajaba belekeveri.

Amikir elkezdtem jarni ferjemmel nekem is gyomorpanaszaim voltak náluk. Mar elkezdte beadni nekem h menjek el orvoshoz mert vmi bajom van. En meg visszaszoltam h erdekes modon mindig csak itt faj a hasam. Azota nem vagyok ott rosszul. Viszont ahogy elkezdtek szuletni a gyerekek mindig van ott vmi gyomorpanasz. Mit adhat nekik?

ma 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Az fontosabb, hogy mindig legyél anyós közelében vagy te vagy a férjed (vagy sógornőd), ha ott vagytok. Tippeket kérlek ne gyűjts, nem kell másoknak ötleteket adni.
ma 08:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Ott vagyok általában de egyszerüen nem látok semmit h belerakna külön. De ez már nem véletlen és nem tudom mit tegyek. A ferjemnek még se mondhatom ezt el amire gyanakszok. Imadja őket. Azt tudom h iszik. Bemegy spajzba inni hogy mit azt nem tudom csak érzem rajta. Azzal se foglalkozik ferjem. De tudom h zugivo mert apukam is az uh ismerem a fajtáját
ma 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem anyós higiéniai vagy ételtárolási szokásai olyanok, hogy kb. mérgezett vagy romlott ételeket rak elétek. A felnőtt gyomra csak kicsit háborog tőle, a kisgyerek meg hányik.

Jobbat én se tudok, hogy ezután ne hagyd őket egyedül anyósoddal. Amelyik már 5-6 éves van, azt meg lehet kérni, hogy ne fogadjon el ételt a nagymamától, ha te nem vagy ott. Mondja azt, hogy nem kéri/nem szereti és kész. Ill. ha mégis fogyasztott valamit és hányt, akkor el tudja mondani, mit evett.

ma 09:02
 4/7 A kérdező kommentje:
En is eddig az etelre gyanakodtam de most ök jottek fel. Nem hoztak etelt es megis hanyt a kicsi. Szoval most az étel teofiám megbukott. Pedig nagyon arra gyanakodtam mert mindent lefagyasztanak isten tudja mennyi ideig
ma 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is a higiéniára gyanakodnék. Én a nagymamámnál sokszor gyerekként is de felnőttként is gyomorpanaszaim voltak, de volt hogy ebéd után fél órával már futnom kellett a mosdóba. Nagyon zsírosan főz és elég gyér a higiénia, így már nem eszünk, iszunk nála semmit.

De ez tényleg furcsa, hogy ha ő ment fel. De például egy cukrot, csokit akkor is tudhatott adni amíg kimentél a szobából.

Lehet egyszer direkt kifigyelném az ajtóból hogy mi történik mikor kimegyek.

Lehet véletlen is, de mindenesetre furcsa és neked az a dolgod hogy megvédd.

ma 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem hagynám őket felügyelet nélkül és ha kínálja étellel vagy itallal, akkor finoman visszautasítanám azzal, hogy a legutóbbi 5 alkalommal is hányt a gyerek, ezért speciális diétát kezdtél, amit tartani kell egy nem kaphat akármit. Ha ezután nem hányna a gyerek, akkor igazolva látod, hogy ad neki valamit a nagyi. De erről beszélj az apjukkal is, mert fontos kérdés és nem arról szól, hogy megbántod-e a zugivó nagyit vagy a férjedet.
ma 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:
En a szomszeddal voltam ,vagyok igy. Allandoan betegek vagyunk miutan kajat hoz. Kisgyerekeim.is vannak, sokat foz,ok ketten vannak es allandoan marad ez az, husleves,hurka,kolbasz stb. Egy idoben allandoab betegek voltunk utana,nem feltetlen hanyas,hanem mindenfele. De aztan lehet veletlen osszecsenges. Azert figyelgesd.
ma 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!