Mit adhat neki anyósom amitől hánynak?
Kérlek ne nézzetek hülyének de van egy erős gyanum hogy az anyósom ad nekik vmit amitöl hánynak a gyerekek. Ez már régi story. 3 gyerekünk van. Először nem tünt fel de aztán igen h mindig vmelyik ott hány náluk. Senki sose nem kapta el felnőttek közül uh ez nem vírus. Nemrég a legkisebb hányt náluk egyszerűen nem értettük miért. Aztan most hétvegen eljöttek anyósomék és a kicsivel 1 órat volt én nem figyeltem rá és megint hányt a kicsi, ugye ö még nem tud jól beszélni. tudom h van ilyen betegseg h vki direkt megbetegiti a gyereket. De ez már nem véletlen nem hány csak úgy egy gyerek. Sogornöm gyereke is mindig hányt náluk mikor mentek haza. Erdekes modon amiota elmult olyan 4-5 eves sose hány. Szerintem ad nekik vmit vagy a kajajaba belekeveri.
Amikir elkezdtem jarni ferjemmel nekem is gyomorpanaszaim voltak náluk. Mar elkezdte beadni nekem h menjek el orvoshoz mert vmi bajom van. En meg visszaszoltam h erdekes modon mindig csak itt faj a hasam. Azota nem vagyok ott rosszul. Viszont ahogy elkezdtek szuletni a gyerekek mindig van ott vmi gyomorpanasz. Mit adhat nekik?

Szerintem anyós higiéniai vagy ételtárolási szokásai olyanok, hogy kb. mérgezett vagy romlott ételeket rak elétek. A felnőtt gyomra csak kicsit háborog tőle, a kisgyerek meg hányik.
Jobbat én se tudok, hogy ezután ne hagyd őket egyedül anyósoddal. Amelyik már 5-6 éves van, azt meg lehet kérni, hogy ne fogadjon el ételt a nagymamától, ha te nem vagy ott. Mondja azt, hogy nem kéri/nem szereti és kész. Ill. ha mégis fogyasztott valamit és hányt, akkor el tudja mondani, mit evett.

Én is a higiéniára gyanakodnék. Én a nagymamámnál sokszor gyerekként is de felnőttként is gyomorpanaszaim voltak, de volt hogy ebéd után fél órával már futnom kellett a mosdóba. Nagyon zsírosan főz és elég gyér a higiénia, így már nem eszünk, iszunk nála semmit.
De ez tényleg furcsa, hogy ha ő ment fel. De például egy cukrot, csokit akkor is tudhatott adni amíg kimentél a szobából.
Lehet egyszer direkt kifigyelném az ajtóból hogy mi történik mikor kimegyek.
Lehet véletlen is, de mindenesetre furcsa és neked az a dolgod hogy megvédd.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!